Office Christmas Party

1,5

Προβλέψιμα, μπαγιάτικα γκαγκ, χλιαρές, κοινότοπες ατάκες και γαργαλιστικά αστεία που δεν διαθέτουν ίχνος θαρραλέας αυθάδειας: ένα «Party» που έχει το νου του όχι στο κέφι, αλλά… στο «Hangover».

Office Christmas Party

Όταν η αδερφή του κι επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώνει πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο. Προβλέψιμα, μπαγιάτικα γκαγκ, χλιαρές, κοινότοπες ατάκες και γαργαλιστικά αστεία που δεν διαθέτουν ίχνος θαρραλέας αυθάδειας: ένα «Party» που έχει το νου του όχι στο κέφι, αλλά… στο «Hangover».

Office Christmas Party - εικόνα 1

Οι Τζέισον Μπέιτμαν, Τζένιφερ Άνιστον­, Τζος Γκόρντον και Γουίλ Σπεκ, το πρωταγωνιστικό και το σκηνοθετικό δίδυμο του «Δωρητή Σπέρματος», επανασυνδέονται για μια κωμωδία... καταστροφής, που ποντάρει στα ενήλικα λεκτικά αστεία και στις χοντροκομμένες φαρσικές υπερβολές. Στο δρόμο που χάραξαν τα «The Hangover» και «Αφεντικά για Σκότωμα», λοιπόν, όταν η αδερφή του κι επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώνει πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

Χωρισμένη σε τρεις «πράξεις», η ταινία αρχικά μας συστήνει τους χαρακτήρες και τους θέτει προ των δραματικών γι’ αυτούς και αστείων για εμάς προβλημάτων τους. Κατόπιν κορυφώνει το χαβαλέ εκτροχιάζοντας το ξέφρενο πάρτι και δημιουργώντας νέα, δραματικά τετελεσμένα, τα οποία φυσικά και θα ανατρέψει ως διά μαγείας στο συμφιλιωτικό χάπι εντ. Προβλέψιμα και, δυστυχώς, μπαγιάτικα γκαγκ βάζουν δοκιμασμένους κωμικούς να ανταλλάσσουν χλιαρές, κοινότοπες ατάκες και να γκρεμοτσακίζονται από σκάλες (και όχι μόνο), ενώ πόρνες πολυτελείας, κοκαΐνες, γκάνγκστερ και σεξουαλικά μυστικά επιστρατεύονται ως highlights γαργαλιστικών αστείων­ που δεν διαθέτουν ίχνος θαρραλέας αυθάδειας. Αντίθετα, αν και φαινομενικά ακατάλληλα για σεμνότυφους, όλα εδώ είναι άτολμα και βαθιά κομφορμιστικά.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Office Christmas Party

1,5
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 105 '
  • Τζος Γκόρντον

Όταν η αδερφή του κι επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώνει πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.