Δείτε το «Χίλιες Φορές Καληνύχτα» με την Ζιλιέτ Μπινός με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 για να δείτε το αδρεναλούχο οικογενειακό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστούν η Γαλλίδα ντίβα και ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου του «Game of Thrones»

Δείτε το «Χίλιες Φορές Καληνύχτα» με την Ζιλιέτ Μπινός με το αθηνόραμα club

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα διλήμματα είναι αμείλικτα. Οικογένεια ή επάγγελμα; Μητέρα ή μάχιμη ρεπόρτερ. Η Ζιλιέτ Μπινός και ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου (ο Τζέιμι Λάνιστερ του «Game of Thrones») πρωταγωνιστούν στο εκρηκτικό οικογενειακό φιλμ «1.000 Φορές Καληνύχτα» που αναζητά ειλικρινείς απαντήσεις σε ερωτήματα που καίνε. Πρωταγωνίστρια είναι η Ρεμπέκα, μια φωτορεπόρτερ που βρίσκεται κάθε φορά στο μέτωπο της πολεμικής επικαιρότητας. Ο σοβαρός τραυματισμός της στην Καμπούλ θα την αναγκάσει να αποσυρθεί παρά τη θέλησή της. Η ήσυχη πλέον ζωή της, θα διαταραχτεί όμως όταν θα δεχτεί την πρόταση να φωτογραφίσει έναν καταυλισμό προσφύγων στην Κένια. Η Ρεμπέκα αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αφρική μαζί με την κόρη της σε μια δουλειά που θα αποδειχτεί πολύ πιο ριψοκίνδυνη από όσο φαινόταν. Ο Νορβηγός σκηνοθέτης Έρικ Ποπ («Χαβάη, Όσλο») επιστρέφει στην ενεργό δράση με μια εκρηκτική οικογενειακή ιστορία που έχει στο καστ της δυο μεγάλους σταρ.

Δείτε το δείτε το εκρηκτικό οικογενειακό δράμα στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη μόνο €5 (μέχρι 2 άτομα ανά κάρτα)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Χίλιες Φορές Καληνύχτα»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.