Γιατί έμαθε ζίου ζίτσου και τζούντο ο Κιάνου Ριβς για το «John Wick»;

Ένα making of βίντεο αποκαλύπτει τους λόγους που ανάγκασαν τον 50χρονο Καναδό σταρ να ξεσκονίσει τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες

Γιατί έμαθε ζίου ζίτσου και τζούντο ο Κιάνου Ριβς για το «John Wick»;

Η περιπέτεια «John Wick» έδωσε την ευκαιρία στον Κιάνου Ριβς να επιστρέψει στις εμπορικές επιτυχίες, κάνοντας 43 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις μόνον στην Αμερική. Ο 50χρονος Καναδός πρωταγωνιστεί στο περιπετειώδες θρίλερ των Τσαντ Σταέλσκι και Ντέιβιντ Λιτς, δυο έμπειρων στάντμεν που κάθισαν για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το φιλμ μας συστήνει τον Τζον Γουίκ έναν πρώην εκτελεστή της μαφίας που έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα. Βαθιά απογοητευμένος από τον πρόσφατο θάνατο της γυναίκας του, ο συνταξιοδοτημένος κακοποιός ζει μια ήσυχη, μοναχική ζωή. Αποσυρμένος πέντε χρόνια από την ενεργό δράση, θα πέσει ένα βράδυ θύμα ληστείας από μια ομάδα κακοποιών που δεν γνωρίζουν την αληθινή του ταυτότητα. Το μοιραίο λάθος τους, όμως, δεν είναι ότι θα τον τραυματίσουν και θα κλέψουν το σπορ αυτοκίνητό του, αλλά ότι θα σκοτώσουν το μικρό σκυλάκι-δώρο της αγαπημένης του. Αποφασισμένος να εκδικηθεί πάση θυσία, ο Τζον δεν θα κάνει πίσω ούτε όταν μάθει πως αρχηγός των ληστών είναι ο γιος του πρώην αφεντικού του, ενός πανίσχυρου Ρώσου αρχιμαφιόζου.

Δείτε παρακάτω ένα making of βίντεο του «John Wick» με τις απαιτητικές σκηνές δράσης που ανάγκασαν τον Κιάνου Ριβς να ξεκινήσει μαθήματα ζίου ζίτσου και τζούντο. Η ταινία κυκλοφορεί από την Πέμπτη 26/2 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.