Τα Χελωνονιντζάκια

1

Θεαματική ναΐφ περιπέτεια που απευθύνεται αποκλειστικά σε προ-εφηβικής ηλικίας θεατές.

Τα Χελωνονιντζάκια

Μια δυναμική ρεπόρτερ και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν Αμερικανό σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ. Θεαματική ναΐφ περιπέτεια που απευθύνεται αποκλειστικά σε προ-εφηβικής ηλικίας θεατές.

Τα Χελωνονιντζάκια - εικόνα 1

Ξεκινώντας από τις κόμικς σελίδες των Κέβιν Ίστμαν και Πίτερ Λερντ, οι τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-υπερασπιστές του καλού, με ονόματα ζωγράφων της Αναγέννησης, έγιναν γνωστές μέσα από μια δημοφιλή στο ανήλικο κοινό τηλεοπτική σειρά των ’80s. Στις αρχές του ’90 μετακόμισαν με μίνι επιτυχία στη μεγάλη οθόνη για μια σειρά τριών live action ταινιών, για να επανέλθουν ως animation το 2007. Τώρα το χολιγουντιανό reboot τους μαζεύει 190 εκατ. δολάρια μόνο στις ΗΠΑ αφηγούμενο τη συμμαχία των τεσσάρων μεταλλαγμένων εξπέρ των πολεμικών τεχνών με μια δυναμική ρεπόρτερ, με σκοπό να εμποδίσουν τα σχέδια ενός σατανικού επιχειρηματία κι ενός Ανατολίτη αρχι­-γκάνγκ­στερ να καταστρέψουν τη Νέα Υόρκη.

Ο Τζόναθαν Λίμπεσμαν της «Παγκόσμιας Απειλής» και της «Οργής των Τιτάνων» χειρίζεται δεξιοτεχνικά τα εφέ σε δυο-τρεις σκηνές εντυπωσιακής δράσης, highlights μιας­ περιπέτειας παιδικής κοπής, που απευθύνεται αποκλειστικά σε θεατές προ-εφηβικής ηλικίας. Όλα, ακόμη και το λιγοστό χιούμορ, κινούνται εδώ με αυτόματο πιλότο, ο οποίος με μικρότερο μπάτζετ θα μπορούσε να ήταν πράγματι ο πιλότος μιας καινούργιας τηλεοπτικής σειράς. Με τέτοιες εισπράξεις όμως, είναι ήδη η αρχή ενός νέου cine-franchise.

ΗΠΑ. 2014. Διάρκεια: 101΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Χελωνονιντζάκια

Teenage Mutant Ninja Turtles
1
  • Περιπέτεια
  • 2014
  • Διάρκεια: 101 '
  • Τζοναθαν Λίμπεσμαν

Μια δυναμική ρεπόρτερ και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.