Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε από την ερχόμενη Πέμπτη 18/9 στις αθηναϊκές αίθουσες

Μια ήσυχη εβδομάδα θα είναι η επόμενη, αφού παραδοσιακά οι Νύχτες Πρεμιέρας περιορίζουν τις κυκλοφορίες σε μια νεανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, ένα θρίλερ με την Νικόλ Κίντμαν, ένα zombie movie-έκπληξη και την καινούργια Μπάρμπι.

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε από την ερχόμενη Πέμπτη 18/9 στις αθηναϊκές αίθουσες

Μια ήσυχη εβδομάδα θα είναι η επόμενη, με μόλις τέσσερις νέες ταινίες, αφού παραδοσιακά οι Νύχτες Πρεμιέρας περιορίζουν τις κυκλοφορίες. Μια νεανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, ένα θρίλερ με την Νικόλ Κίντμαν, ένα zombie movie-έκπληξη και η καινούργια Μπάρμπι είναι τα φιλμ που θα δούμε στις αίθουσες της Αθήνας από την ερχόμενη Πέμπτη.

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε από την ερχόμενη Πέμπτη 18/9 στις αθηναϊκές αίθουσες - εικόνα 1
"Αμνησία"

Ο Λαβύρινθος
Νεανική περιπέτεια φαντασίας βασισμένη σε λογοτεχνική τριλογία. Η περιπέτεια βασίζεται στο πρώτο μέρος της σειράς βιβλίων best seller που έχει γράψει ο 40χρονος Αμερικανός συγγραφέας Τζέιμς Ντάσνερ. Πρωταγωνιστής είναι ο Τόμας, ο οποίος ξυπνά μέσα σε ένα σκοτεινό ασανσέρ που κινείται αργά και βασανιστικά με κατεύθυνση προς τα επάνω. Κάποια στιγμή, καθώς ο μυστηριώδης θάλαμος ακινητοποιείται ξαφνικά, ανοίγει μια πόρτα και ο Τομάς έρχεται αντιμέτωπος με μια «αγέλη» αγοριών που τον καλωσορίζουν στην Κοιλάδα. Αυτό θα είναι πλέον το καινούριο του σπίτι, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να θυμάται και ποιο ήταν το προηγούμενό του. Η μνήμη του είναι παντελώς κενή. Δεν έχει την παραμικρή ιδέα σχετικά με το ποιος είναι, από πού προέρχεται, και ποιοι είναι οι γονείς του. Το παρελθόν του δεν υπάρχει, ούτε ως μακρινή ανάμνηση…



Αμνησία
Ψυχολογικό θρίλερ με τους Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φερθ. Η Αυστραλή σταρ ερμηνεύει την Κριστίν, μια 40χρονη γυναίκα η οποία πάσχει από αμνησία που έπαθε μετά από ένα ατύχημα. Κάθε πρωί που ξυπνά δεν θυμάται ποια είναι, τι έκανε μέχρι τότε, ποιοι άνθρωποι βρίσκονται στη ζωή της. Για να βοηθήσει τη μνήμη της, κρατά καθημερινά ένα οπτικό ημερολόγιο, ώστε να θυμάται πως είναι παντρεμένη και πως την παρακολουθεί ένας γιατρός. Μέσα από κάποιες συγκυρίες όμως αρχίζει να υποπτεύεται ότι αυτά που μαθαίνει δεν είναι η αλήθεια και δεν ξέρει ποιον πρέπει να εμπιστεύεται και ποιόν όχι.



Barbie, Στο Μυστικό Βασίλειο
Η επόμενη περιπέτεια της διάσημης κούκλας είναι ένα παραμυθένιο μιούζικαλ. Σ’ αυτό η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη και ρομαντική πριγκίπισσα που ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Από εκεί θα οδηγηθεί σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.