Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

Μαζί, Ποτέ

Ο κινηματογράφος Δαναός και ο "Χρήστος δεν μένει πια εδώ" μάς προσκαλούν για ακόμα μια φορά να δούμε όλοι μαζί σινεμά στη μεγάλη οθόνη, συνεχίζοντας με τον θεματικό άξονα "λίγο αγάπη ακόμη", εγκαινιάζοντας την άνοιξη με ένα σκληρό και εντελώς rock, love story. Μετά τις προηγούμενες sold-out προβολές, τη σκυτάλη παίρνει το ανατρεπτικό κι εκρηκτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν "Μαζί, Ποτέ!" (Head-on) το οποίο τιμήθηκε με τη Χρυσή Άρκτο στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου το 2004, και επετειακά κλείνει φέτος 20 χρόνια. 

Ένα σύνθετο κοινωνικό δράμα που φλερτάρει σε στιγμές με την σκοτεινή κωμωδία και ταυτόχρονα μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα, που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό, το "Μαζί, Ποτέ!" είναι μια από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές ταινίες των 00s και θα παίξει σε μια μοναδική προβολή στον κινηματογράφο Δαναό. 

"Μαζί, Ποτέ!" του Φατίχ Ακίν

Πρωταγωνιστούν: Μπιρόλ Ουνέλ, Σιμπέλ Κεκιλί, Κατρίν Στρίμπεκ, Γκούβεν Κιράκ
Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν
Διάρκεια: 121’
Έτος παραγωγής: 2004

Ο Καχίτ και η Σιμπέλ, Γερμανοί τούρκικης καταγωγής, παντρεύονται για να καταφέρει η νεαρή Σιμπέλ να ξεφύγει από τους αυστηρούς περιορισμούς της συντηρητικής οικογένειας της. Το "ζευγάρι" μοιράζεται το ίδιο διαμέρισμα και τίποτα άλλο ενώ η κοπέλα συνεχίζει να έχει τη δική της ανεξάρτητη σεξουαλική ζωή. Ο Καχίτ αρχικά το δέχεται, σύντομα όμως αναπτύσσεται μέσα τους έρωτας στην πιο ζηλόφθονη μορφή του, οδηγώντας και τους δύο στα άκρα.

Τιμή εισιτηρίου: 7€

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δαναός

Λ. Κηφισίας 109 (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.