Νέο trailer για το Avatar: The Way of Water

13 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Avatar, σαν να μας πιάνει νοσταλγία με το trailer του νέου δημιουργήματος του Τζέιμς Κάμερον.

Avatar

13 χρόνια μετά το πρώτο Avatar, που έφτασε στα Όσκαρ με 9 υποψηφιότητες, ο James Cameron επιστρέφει. Τότε οι 3D ταινίες ήταν ακόμα κουλ και τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, ωστόσο και σήμερα το Avatar: The Way of Water φαίνεται έτοιμο να μας καθηλώσει. Η Disney βρίσκεται πια πίσω από την ταινία που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν από τα φετινά Χριστούγεννα, στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Το νέο trailer είναι εδώ και φυσικά, μας έπιασε νοσταλγία. 

Από ό,τι φαίνεται ότι ο Τζέικ και η Νεϊτίρι δημιούργησαν οικογένεια και μεγάλωσαν στην Πανδώρα, αλλά τώρα αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και δυσκολίες. Το trailer αποκαλύπτει μερικές από τις εξαιρετικές υποβρύχιες σκηνές δράσης που μας επιφύλασσε ο Τζέιμς Κάμερον τα τελευταία χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, δήλωσε ότι περνούσε πολύ χρόνο μεταξύ των ταινιών Avatar απολαμβάνοντας το πάθος του για την εξερεύνηση των θαλασσών. 

Ο υδάτινος κόσμος βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο του νέου teaser που παρουσιάζει εντυπωσιακά πλάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Βλέπουμε επίσης στιγμές που θυμίζουν τον ισχυρό δεσμό μεταξύ του Τζέικ και της Νειτίρι. Η υπόσχεση ενός ταξιδιού επιστροφής στην καθηλωτική εμπειρία της Πανδώρας φαίνεται όλο και πιο δελεαστική. 

Πώς νιώσαμε με το πρώτο τρέιλερ;

Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις μια ταινία που κυκλοφόρησε το 2009 και να νιώθεις νοσταλγία, αλλά αυτό ακριβώς επιδιώκει το πρώτο trailer του The Way of the Water. Αντί να δώσει μια πλήρη ιδέα για το τι ετοιμάζουν ο Τζέικ Σάλι και η Νεϊτίρι, εκτός από το να κάνουν οικογένεια, προσπαθεί να μας υπενθυμίσει γιατί ερωτευτήκαμε την Πανδώρα εξ αρχής.

Το πρόβλημα είναι ότι την τελευταία δεκαετία περίπου, έχουμε κακομάθει και ωριμάσει τεχνολογικά. Επομένως είναι ανέφικτο το να σοκαριστούμε από κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα μιας ταινίας, όπως έγινε το 2009, με τα 3D γυαλιά που φορέσαμε και λατρέψαμε. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε σε σχεδόν ένα μήνα από τώρα, στις αίθουσες.

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
26/04/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.