We Are Your Friends

1,5

Ένα αφελές μπιτάτο δράμα που φορτώνεται με αχρείαστες ηθικά διδαχές.

We Are Your Friends

Ο άσημος DJ Κόουλ και η παρέα του προσπαθούν να ξεφύγουν από το Σαν Φερνάντο Βάλεϊ του Λος Άντζελες και να μετακομίσουν –πού αλλού;– στο Χόλιγουντ. Ένα βράδυ ο νεαρός γνωρίζει τον φτασμένο DJ Τζέιμς, ο οποίος γίνεται ο μέντοράς του. Ο Κόουλ, όμως, ερωτεύεται την κοπελιά του και τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται επικίνδυνα σε ένα αφελές μπιτάτο δράμα που φορτώνεται με αχρείαστες ηθικά διδαχές.

We Are Your Friends - εικόνα 1

O άσημος DJ Κόουλ και η παρέα του προσπαθούν να ξεφύγουν από το Σαν Φερνάντο Βάλεϊ του Λος Άντζελες και να μετακομίσουν –πού αλλού;– στο Χόλιγουντ. Ένα βράδυ ο νεαρός γνωρίζει τον φτασμένο DJ Τζέιμς, ο οποίος γίνεται μέντοράς του. Ο Κόουλ όμως ερωτεύεται την κοπελιά του και τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται επικίνδυνα. Το ίδιο συμβαίνει και με το μπιτάτο νεανικό δράμα, που δεν μένει προσηλωμένο στον crowd pleasing σκοπό του, αλλά προσπαθεί να σκάψει απεγνωσμένα τη σεναριακή επιφάνεια για να βρει... βάθος.

Μέσα σε κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης/σεναριογράφος Μαξ Τζόζεφ μιλά σχεδόν για τα πάντα: από το κυνήγι του αμερικανικού ονείρου και τα παράπλευρα θύματά του μέχρι την πλάνη του ηδονισμού και το πόσο κακά είναι τα ναρκωτικά. Όσο ανεβαίνουν τα BPM (Beats Per Μinute, για να μην πάτε αδιάβαστοι) και το νεανικό ρομάντζο παίρνει φωτιά μια σειρά από απλοϊκά μηνύματα ξεπετάγονται κάθε τόσο σαν βαρύγδουπα ηθικά pop ups, κουνώντας το δάχτυλο στο νεανικό κοινό. Αλήθεια, πιστεύει ακόμη κάποιος ότι τα new age κηρύγματα πιάνουν τόπο;

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 96΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

We Are Your Friends

1,5
  • Δραματική
  • 2015
  • Διάρκεια: 96 '
  • Μαξ Τζόζεφ

Ο άσημος DJ Κόουλ και η παρέα του προσπαθούν να ξεφύγουν από το Σαν Φερνάντο Βάλεϊ του Λος Άντζελες και να μετακομίσουν –πού αλλού;– στο Χόλιγουντ. Ένα βράδυ ο νεαρός γνωρίζει τον φτασμένο DJ Τζέιμς, ο οποίος γίνεται ο μέντοράς του. Ο Κόουλ, όμως, ερωτεύεται την κοπελιά του και τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται επικίνδυνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
27/04/2024

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.