Με Αγάπη, Ρόζι

0,5

Τραβηγμένη από τα μαλλιά και αφελής μέχρι (ενήλικου) θανάτου ιστορία ενός ακόμη μετά πάμπολλων εμποδίων ανίκητου έρωτα.

Με Αγάπη, Ρόζι

Η Ρόζι και ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι από τα πέντε τους χρόνια. Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνουν την έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, διστάζουν όμως να εξομολογηθούν τον έρωτά τους, κάνοντας στην πορεία τις χειρότερες συναισθηματικές επιλογές. Τραβηγμένη από τα μαλλιά και αφελής μέχρι (ενήλικου) θανάτου ιστορία ενός ακόμη μετά πάμπολλων εμποδίων ανίκητου έρωτα.

Με Αγάπη, Ρόζι - εικόνα 1

Ένα από τα αγαπημένα θέματα των ρομαντικών κομεντί είναι κι αυτό της ερωτικής έλξης που κρύβεται πίσω από τη δυνατή φιλία ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού, σχέση η οποία δεν τους αφήνει να εκφράσουν τα ειλικρινή συναισθήματά τους. Το είδαμε πρόσφατα στο «Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω» με τους Ντάνιελ Ράντκλιφ και Ζόι Καζάν, το ξαναβλέπουμε τώρα, σε πολύ πιο γλυκανάλατη εκδοχή, στο γερμανο-βρετανικό «Με Αγάπη, Ρόζι», τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ενός θηλυκού target group μπεστ σέλερ της Σεσίλια Άχερν.

Σύμφωνα με αυτό, η Ρόζι­ και ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι από τα πέντε τους χρόνια. Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνουν την έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, διστάζουν όμως να εξομολογηθούν το πάθος τους, κάνοντας στην πορεία τις χειρότερες δυνατόν συναισθηματικές επιλογές. Έτσι μεσολαβούν μέχρι το φινάλε-έκπληξη γάμοι, εγκυμοσύνες, παιδιά, σκυλιά, μετακομίσεις σε άλλες ηπείρους, εξομολογήσεις που παραπέφτουν, άντε πάλι γάμοι κι ένα σωρό τραβηγμένες απ’ τα μαλλιά αναποδιές, σε μια αφελή μέχρι (ενήλικου) θανάτου ιστορία άλλου ενός μετ’ εμποδίων ανίκητου έρωτα. Πιο Ροζ(ι) πεθαίνεις…

Μ. Βρετανία, Γερμανία. 2014. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Με Αγάπη, Ρόζι

Love, Rosie
0,5
  • Κομεντί
  • 2014
  • Διάρκεια: 102 '
  • Κρίστιαν Ντίτερ

Η Ρόζι και ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι από τα πέντε τους χρόνια. Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνουν την έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, διστάζουν όμως να εξομολογηθούν τον έρωτά τους, κάνοντας στην πορεία τις χειρότερες συναισθηματικές επιλογές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

Στο teaser του "Megalopolis" ο Φράνσις Φορντ Κόπολα καταργεί τη λογική

Ο Άνταμ Ντράιβερ ρισκάρει τη ζωή του στο πρώτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη.

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.