Δημ. Κιν. Όνειρο Ρέντη

Πέμ-Κυρ. € 6,00, Δευτ., Τρ. € 5,00, Τετ. € 7,00 (2 άτομα), φοιτ., παιδ., άνεργοι, ΑμεΑ € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Γάτες στο Μουσείο

1,5
  • Animation

Ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας που προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική.

Προβολές

Σάβ.: 17.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα

4
  • Δραματική

Μια συνταξιούχος δασκάλα, η οποία μαζεύει λεφτά για να αγοράσει τάφο για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της, πέφτει θύμα τηλεφωνικής απάτης. Απελπισμένη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Προβολές

Πέμ., Παρ., Σάβ.: 21.15, Κυρ. 19.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Στη Φωτιά

3,5
  • Δραματική

Το 1885, σε μια έπαυλη της κοιλάδας του Λίγηρα, η ταλαντούχα μαγείρισσα Οζενί δουλεύει για τον γκουρμέ Ντοντέν Μπουφάν επί δύο δεκαετίες. Η συνεργασία τους έχει εξελιχθεί σε τρυφερή ερωτική σχέση, αλλά εκείνη αρνείται τις επίμονες προτάσεις του για γάμο. Μέχρι που εκείνος αποφασίζει να της μαγειρέψει.

Προβολές

Σάβ.: 19.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ο Χορός των Φαντασμάτων

2,5
  • Animation

Στις αρχές του 20ού αιώνα μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει σ’ ένα πολυτελές αρχοντικό στην επαρχία της Αγγλίας. Όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν κακήν κακώς λόγω του… μόνιμου κατοίκου του, του φαντάσματος του σερ Σάιμον, το οποίο αυτήν τη φορά θα τα βρει σκούρα προσπαθώντας να τρομάξει τους νέους ιδιοκτήτες.

Προβολές

Κυρ.: 17.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα