Mother & Daughter matching style

Οι matching συλλογές μητέρας και κόρης είναι το νέο trend.

Mother & Daughter matching style

Κάθε κόρη ονειρεύεται να ντύνεται σαν τη μητέρα της. Αλλά ας το ομολογήσουμε. Εμείς που είμαστε μητέρες μικρών κοριτσιών επιδιώκουμε ακριβώς το ίδιο. Να αποκτήσει η κόρη μας το στυλ μας. Μάλιστα όλα ξεκινούν από την ανομολόγητη χαρά που αντλούμε κάθε φορά που κάποιος μας λέει: «είσαστε ίδιες με τη κόρη σας». Αυτό ακριβώς αναγνώρισε κι ο κόσμος τη μόδας κι έτσι άλλοτε μέσω συστηματικής επιχειρηματικής προσπάθειας κι άλλοτε λόγω της πρωτοβουλίας μιας νέας entrepreneur, άρχισαν να ξεπηδούν το ένα πίσω από το άλλο τα διάφορα labels που δραστηριοποιούνται πάνω σε αυτή τη νέα τάση.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο γνωστά mother & daughter brands της διεθνούς και εγχώριας αγοράς, τα οποία έχουν και online παρουσία και e-shops.

www.lillypulitzer.com

Εδώ θα ανακαλύψετε μια μεγάλη σειρά από matching styles για μαμάδες και κορίτσια σε ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα και μοτίβα. Ανάμεσα στα άλλα θα μπορέσετε να αποκτήσετε ακόμη και matching μαγιό και αξεσουάρ για τη παραλία. Το καλοκαίρι άλλωστε δεν είναι πολύ μακριά.

Mother & Daughter matching style - εικόνα 1

www.menmommy.com

Όλα ξεκίνησαν όταν η Andriene Sanchez, μητέρα τριών παιδιών θέλησε να δημιουργήσει ένα brand ρούχων με φιλανθρωπικό σκοπό. Στόχος της η εξασφάλιση ρουχισμού γα τα παιδιά εκείνα που δεν έχουν τη πρόσβαση στα βασικά. Έτσι δημιούργησε το site αυτό. Για κάθε αγορά ρούχου που πραγματοποιείται εδώ, ένα ρούχο δωρίζεται σε κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη.

Mother & Daughter matching style - εικόνα 2

www.nicethingspalomas.com

Εδώ τα πράγματα διαφοροποιούνται λίγο. Στη συλλογή δεν περιλαμβάνονται matching κωδικοί, όμως χρησιμοποιούνται τα ίδια υφάσματα για την κατασκευή παρόμοιων σχεδίων κι έτσι με μια γρήγορη πλοήγηση θα μπορέστε μόνες σας να δημιουργήσετε τα matching looks για εσάς και τη μικρή σας.

Mother & Daughter matching style - εικόνα 3

www.firstimemommy.gr

Το ελληνικό αυτό e-shop διαθέτει μια ευφάνταστη collection με ρούχα για μωρά καθώς και μια σειρά matching t-shirts για τη μαμά, το μπαμπά και το παιδί. Σίγουρα θα ξεκαρδιστείτε με τα διασκεδαστικά logos τους.

Mother & Daughter matching style - εικόνα 4

www.sissychristidou.com

Η γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια προσθήκη στη καριέρα της. Έτσι από πέρσι λανσάρισε τη δική της σειρά ρούχων με έμφαση στις ενδυματολογικές ανάγκες των νεαρών γονιών, των μελλουσών μαμάδων και των μικρών πρωταγωνιστών κάθε οικογένειας. Γρήγορα θα ανακαλύψετε ανάμεσα τους ρούχα που θα σετάρετε με το παιδί σας.

Mother & Daughter matching style - εικόνα 5

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.