Το παραμύθι του Καρυοθραύστη ζωντανεύει στο AVENUE!

Η Κλάρα θα τους ανοίξει το σαλόνι της, θα τους διαβάσει παραμύθια και μία από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει. Πού; Από τις 8/12 έως τις 31/12 τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές στον κόσμο του Καρυοθραύστη στο εμπορικό κέντρο AVENUE. 

Το παραμύθι του Καρυοθραύστη ζωντανεύει στο AVENUE!

Η Κλάρα θα τους ανοίξει το σαλόνι της, θα τους διαβάσει παραμύθια και μία από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει. Πού; Από τις 8/12 έως τις 31/12 τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές στον κόσμο του Καρυοθραύστη στο εμπορικό κέντρο AVENUE.

Ένας τεράστιος Καρυοθραύστης που θα πολεμήσει το Βασιλιά των ποντικών, παιχνίδια που ζωντανεύουν, λαμπεροί χοροί και διαδρομές στη Χώρα των Ζαχαρωτών είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες. Είτε τον απολαύσεις μέσα από τις σελίδες των βιβλίων είτε σε μπαλετική εκδοχή επί σκηνής, ο «Καρυοθραύστης» είναι χωρίς δεύτερη σκέψη από τα αγαπημένα παραμύθια των ημερών. Τον γεμάτο περιπέτειες κόσμο του έρχεται να ζωντανέψει φέτος το AVENUE προσκαλώντας τα παιδιά να ζήσουν την ιστορία εκ των έσω, ως πρωταγωνιστές!

Από τις 8/12, οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, περνώντας μέσα από το τεράστιο, μαγικό βιβλίο, θα μπαίνουν στο υπέροχο σαλόνι της Κλάρα, όπου κάθε χρόνο γίνεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Εκεί, η ηρωίδα του παραμυθιού θα τους διαβάσει τις ωραιότερες γιορτινές ιστορίες και θα ετοιμάσουν τη μαγική τους πρόσκληση για τη μεγάλη γιορτή, όπου θα είναι όλοι καλεσμένοι. Αυτά έως τις 12/12, γιατί όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα εξελίσσονται οι περιπέτειες.

Το παραμύθι του Καρυοθραύστη ζωντανεύει στο AVENUE! - εικόνα 1

Από τις 13/12 λοιπόν έως το τέλος του χρόνου, στο Σαλόνι της Κλάρα, την υποδοχή αναλαμβάνει η παιδική της φίλη, η Γκέρντα. Με τη στολή που θα δίνει στα παιδιά μπορούν κι εκείνα να μεταμορφωθούν σε Κλάρα ή Καρυοθραύστη, κι αφού ακούσουν τις ιστορίες της, θα προετοιμάσουν μαζί την παράσταση που θα δώσουν προς τιμή του νονού της Κλάρα. Γιατί ναι, θα δώσει κι ο μάγος Ντροσελμάγιερ το παρών, με μια μοναδική, διαδραστική παράσταση με μαγικά και παιχνίδια. Μετά τη γιορτή, τα παιδιά θα ακολουθήσουν την Κλάρα στο παιδικό δωμάτιο για να τους δείξει τα παιχνίδια της. Και μόλις εκείνη αποκοιμηθεί αγκαλιά με τον Καρυοθραύστη και το ρολόι χτυπήσει 12… Τα παιδιά μπαίνουν στο όνειρο της, τα παιχνίδια ζωντανεύουν κι αρχίζουν οι περιπέτειες: η μάχη με τον Βασιλιά των Ποντικών, το ταξίδι στη Χώρα των Ζαχαρωτών και άλλες εκπλήξεις, με κορυφαίο το μπαλέτο υπό τις μελωδίες του Τσαϊκόφσκι, τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και τις Κυριακές 14 και 21 Δεκεμβρίου! Η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία θα είναι φέτος στο AVENUE.

Μια μοναδική γιορτή με πολλές εκπλήξεις περιμένει μικρούς και μεγάλους στο AVENUE. Το πιο φιλικό Εμπορικό Κέντρο για όλη την οικογένεια. Μια γιορτή που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στη σελίδα του AVENUE στο facebook

Κηφισίας 41-47, Μαρούσι, 2106100901.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.