Το "Matilda The Musical" έρχεται στο Παλλάς τη νέα σεζόν 2024-25 και ετοιμάζει πρώτη ακρόαση για παιδιά

Η Θέμις Μαρσέλλου ετοιμάζει μια νέα υπερπαραγωγή του πολυβραβευμένου μιούζικαλ των Ντένις Κέλι και Τιμ Μίντσιν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ και ανακοινώνει ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών.

Θέατρο Παλλάς

Είναι γεγονός! Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ για όλη την οικογένεια "Matilda" σε κείμενο του Ντένις Κέλι, στίχους και μουσική του Τιμ Μίντσιν, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ επιστρέφει στη θεατρική Αθήνα τη νέα σεζόν 2024-25 και συγκεκριμένα στο θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή της μετρ του είδους στην απόδοση και τη σκηνοθεσία, Θέμιδας Μαρσέλλου ("Mamma Mia!", "Η μελωδία της ευτυχίας”, "Anastasia The Musical”, "Annie”). Η μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή "Matilda The Musical" που έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας μικρούς και μεγάλους θεατές αλλά και τους κριτικούς στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, στο Μπρόντγουεϊ αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, επιστρέφει. 

Είναι η δεύτερη φορά που θα παρουσιαστεί στη χώρα μας η ιστορία της ζωηρής και αξιαγάπητης Ματίλντας που λατρεύει τα βιβλία και έχει το χάρισμα της τηλεκίνησης, μετά την πρώτη ελληνική παράσταση που είδαμε από τη Θέμιδα Μαρσέλλου στο θέατρο Ακροπόλ το 2018, ενώ μεσολάβησε και η ομώνυμη ταινία που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 αποσπώντας πολλά βραβεία. 

Η Θέμις Μαρσέλλου και οι συνεργάτες της βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας της μεγάλης συμπαραγωγής των θεατρικών επιχειρήσεων Τάγαρη και Art Info και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζουν ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική

Όσα πρέπει να ξέρετε για την ακρόαση

Τα παιδιά θα πρέπει:
1. Να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (κατά προτίμηση από μιούζικαλ ή ταινίες της Disney) και να έχουν μαζί τους στικάκι karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού.

2. Να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια για να εξεταστούν στο χορό.

3. Να έχουν μαζί τους μια πρόσφατη φωτογραφία (πορτρέτο) και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6975710071 από 13/5/2024 έως 19/5/2024 και ώρες 11 π.μ. έως 5 μ.μ.

Όπως ακούγεται οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων είναι οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Χάρης Ρώμας, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών: Τριπλό εναρκτήριο ραντεβού στην Πειραιώς 260

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε και η Πειραιώς 260 ανοίγει τις πόρτες της με μία διεθνή θεατρική παράσταση και δύο παραστάσεις χορού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
31/05/2024

Ο "Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού", η "Βότκα μολότοφ" και το "Lemon" ξεκινούν περιοδεία!

Τρεις παραστάσεις που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν ξεκινούν την καλοκαιρινή πορεία τους σε διάφορα θέατρα της Αττικής, κάνοντας πρεμιέρα την ίδια μέρα του Ιουνίου.

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει με το "Πάρτι της ζωής μου" τη σεζόν 2024-25

Η sold out παράσταση που χάρισε στην ταλαντούχα ηθοποιό το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α" συνεχίζεται ακάθεκτη και για τρίτη σεζόν τον ερχόμενο χειμώνα.

Athens Comedy Festival: Το απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας σπάει κάθε ρεκόρ!

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ (από 30/5) με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και καλεσμένους και, το σημαντικότερο, περισσότερες παραστάσεις από ποτέ με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

6 παραστάσεις περφόρμανς και χορού για αυτή την εβδομάδα

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας προτείνουμε έξι ιδιαίτερες παραστάσεις χορού και χοροθεάτρου καθώς και site specific performance που κάνουν πρεμιέρα από 30/5 έως και 5/6.

Αίμα στη σκηνή

Άκρως διασκεδαστική πρώτη πανελλήνια παρουσίαση ενός έργου που στηρίζεται στο εύρημα του "θέατρου μέσα στο θέατρο" και αφηγείται την τραγελαφική ιστορία ενός δευτεροκλασάτου θιάσου που ανεβάζει τον "Αμλετ". | Powered by Uber

Κήτος

Δύναμη, συναίσθημα, αμεσότητα και ειλικρίνεια -παρά τις ατέλειές του- διαθέτει το ανέκδοτο έργο του Βαγγέλη Ρωμνιού, ο εξομολογητικός μονόλογος ενός παχύσαρκου άνδρα, και ανεβαίνει σε μία εξίσου άμεση παράσταση από τον Ευάγγελο Βογιατζή. | Powered by Uber