The Offspring και Brian May μαζί στη σκηνή

Οι σπουδαίοι punk-rockers ήταν καλεσμένοι του θρυλικού κιθαρίστα των Queen στο φεστιβάλ Starmus.

The Offspring και Brian May

Οι Offspring ανέβηκαν στη σκηνή της "Tipos Aréna" στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας έχοντας μαζί τους τον Brian May, τον θρυλικό κιθαρίστα των Queen και αναγνωρισμένου αστροφυσικού και διευθυντή του φεστιβάλ. Οι Αμερικανοί super stars έπαιξαν το "Gone Away", από το "Ixnay on the Hombre", με συνοδεία ορχήστρας εγχόρδων και τη φωνή του Bryan "Dexter" Holland να πρωταγωνιστεί.

Το Starmus είναι ένα διεθνές φεστιβάλ που συγκεντρώνει σπουδαία ονόματα της επιστήμης αλλά και καλλιτέχνες, με σκοπό τη συζήτηση για το μέλλον του πλανήτη, της κλιματικής αλλαγής, του ΑΙ και πολλών ακόμα. Καλεσμένοι του Brian May ήταν και οι Jean-Michel Jarre και Laurie Anderson μεταξύ άλλων.

Οι The Offspring θα εμφανιστούν στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2024. Μαζί τους, θα βρίσκονται οι -εξίσου- εκρηκτικοί The Subways και Danko Jones

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Πηνελόπη" του Φωρέ και "Μετζέ" του Σαμάρα στα "Ολύμπια": Σημαίνουσες συναυλιακές πρεμιέρες γαλλικών λυρικών έργων με ελληνικό ενδιαφέρον

Δύο ιστορικής σημασίας παραγωγές γαλλικής όπερας με ελληνικό ενδιαφέρον απολαύσαμε το τελευταίο τρίμηνο στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
31/05/2024

"Come Out And Play": Οι Offspring γιορτάζουν τα 40 ερχόμενοι στην Ελλάδα

Τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους και τρεις από τότε που άναψαν παγκόσμιες φωτιές με το "Smash", οι Καλιφορνέζοι καταφτάνουν στην Αθήνα με διάθεση για πάρτι (Κυριακή 9/6, Πλατεία Νερού), υποσχόμενοι εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό Release Athens Festival.

"Τόσκα": Η επιστροφή ενός πολυαγαπημένου μουσικού θρίλερ

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα, μια μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει, με εν μέρει νέα διανομή, για 4 παραστάσεις (1-2, 6 & 11 Ιουνίου) στο Ηρώδειο, εγκαινιάζοντας το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη του Release Athens 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Προετοιμαστείτε για το desert noir ταξίδι των Still Corners στο "Gagarin 205"

Επιλέξαμε πέντε κομμάτια που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο live της dream pop μπάντας.

Maustetytöt: Γνωρίζουμε καλύτερα τη φινλανδική indie band από τα "Πεσμένα Φύλλα"

Οι αδελφές Karjalainen, που εμφανίζονται στην τελευταία ταινία του Άκι Καουρισμάκι έρχονται για μια συναυλία για σινεφίλ στο "Gazarte".

Οι Chores για μία μοναδική συναυλία στην ΕΛΣ

Με πάνω από εκατόν είκοσι συμμετέχουσες επί σκηνής, οι Chóres προσεγγίζουν τις ποικιλόμορφες αυτές συνθέσεις με τη φρέσκια και αντισυμβατική ματιά που χαρακτηρίζει τη σταθερά ανερχόμενη πορεία τους.