Ο Pan Pan στον Λυκαβηττό για "να κάνουμε φιγούρες στον αέρα"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Pan Pan Years of Youth

Ο Pan Pan μετά από ένα tour με τον Years Of Youth με sold out συναυλίες ανά την Ελλάδα, επιστρέφει στην γενέτειρά του για ένα show όπου θα παρουσιάσει μουσική από τις "Φαντασμαγορίες" και τους "Λύκους στον Άρη", σε μια επαναφήγηση των κομματιών σε διάλογο με την αρχιτεκτονική της Aθήνας.

Ένα γράμμα αγάπης για την πόλη που "σαν θάλασσα μάς πνίγει μια μέρα / μετά μας ανεβάζει μ' ένα κύμα ψηλά / και μένουμε να κάνουμε φιγούρες στον αέρα", κατευθείαν από το ψηλότερο σημείο του κέντρου της, τον λόφο του Λυκαβηττού και το εμβληματικό θέατρό του. Ή πιο απλά, ένας χάρτης για την Ανισόπεδη Ντίσκο.

Σε αυτό το live, Pan Pan και Years Of Youth φέρνουν synthesizers, drum machines και vocoders και πλαισιώνονται από την full band των φίλων τους, με ηλεκτρική κιθάρα, βιολί, τύμπανα και φωνές σε νέες ενορχηστρώσεις, πάντα εξερευνώντας την ηλεκτρονική μουσική και τη χορευτική διάθεση.

Η βραδιά θα ανοίξει με τους Turboflow3000, ένα project που ξεκίνησε λίγο πριν την πανδημία και τις δύσκολες μέρες του lockdown και συνδυάζει στοιχεία electro, post, punk, pop και hip hop. Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "ΟΥΦΟ" κυκλοφόρησε από τη Veego Records στις 30 Νοεμβρίου του 2023 και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

16/05/2024

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Music Week 2024

Η τετραήμερη γιορτή ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, που απλώνεται σε 4 venues στην ευρύτερη γειτονιά του Κεραμικού, προσκαλεί 40 καλλιτέχνες και 160 ομιλητές από 26 χώρες.

Τι θα δούμε στον Κήπο του Μεγάρου αυτό το καλοκαίρι;

Η προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις έχει αρχίσει.

Αυτές είναι οι παράλληλες δράσεις του 23oυ Athens Jazz

Οι χειροποίητες δημιουργίες του Meet Market, η επετειακή φωτογραφική έκθεση της ομάδας METApolis και το πιο τζαζ πρωινό του καλοκαιριού, γεμάτο με δωρεάν δράσεις για παιδιά, συμπληρώνουν τη φετινή διοργάνωση

"P.O.P.": Kυκλοφόρησε το νέο E.P. της Μαρίνας Σάττι

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Σάττι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο υλικό.

Γιάννη Αγγελάκη, ποια είναι η "Φωνή των Βακχών";

Ο ανερχόμενος συνθέτης γράφει για την "επινοημένη παράσταση μουσικού θεάτρου" που ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ για δύο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.