Γαλαξίας Cinema

€ 9,00. Παιδ. € 5,50. Φοιτ., άνεργοι & άνω των 65 € 7,50. Κάθε Τετ. είσ. € 5,50. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,50. Προπώληση εισιτηρίων στο: galaxiascinemas.gr

Ταινίες / Προβολές

Ζώνη Ενδιαφέροντος

5
  • Δραματική

Η ειδυλλιακή καθημερινότητα της επταμελούς οικογένειας του διοικητή του Άουσβιτς Ρούντολφ Ες και της συζύγου του Χέντγουικ, οι οποίοι περνούν τις μέρες του σ’ ένα πανέμορφο σπίτι με κήπο δίπλα στον τοίχο του στρατοπέδου.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 21.40

Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι

  • Τρόμου

Ένα άτυχο νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε μια απομακρυσμένη καμπίνα, όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει απροσδόκητα. Η νύχτα, ωστόσο, αρχίζει να παίρνει απειλητικές διαστάσεις τη στιγμή που τρεις άγνωστοι μασκοφόροι με άγνωστα κίνητρα τους περικυκλώνουν.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 22.15

Μινόρε

1,5
  • Επιστ. Φαντασίας

Ένας ναύτης με ένα μπουζούκι καταφθάνει σε μια παραθαλάσσια κωμόπολη, στην οποία αρχίζουν να συμβαίνουν μια σειρά ανεξήγητων εξαφανίσεων και φόνων. Υπό την πίεσή τους, μια ομάδα ετερόκλητων χαρακτήρων συνασπίζεται για να αντιμετωπίσει τη μυστηριώδη απειλή.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 20.15

Πολύδροσο

2,5
  • Δραματική

Η Σοφία επιστρέφει στο σπίτι όπου μεγάλωσε, στο Πολύδροσο, για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της. Κατά τη διάρκεια των ημερών που περνούν μαζί, η σχέση τους μεταλλάσσεται καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα επίμονα συναισθήματα, οι άρρητες σκέψεις και οι φόβοι του παρόντος ανακατεύονται, θολώνοντας τα όρια πραγματικότητας και ονείρου.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 18.30/ 20.00