Δαναός

€ 9,00, φοιτ., άνεργοι & άνω των 65: € 7,00. Κάθε Τετ. € 5,50. Ταινίες 3D € 10,00. Προπωλήσεις στο www.danaoscinema.gr.

Ταινίες / Προβολές

Οι Άποικοι

3,5
  • Δραματική

Στη Χιλή του 1901, ένας μεγαλογαιοκτήμονας αναθέτει σε έναν ντόπιο εργάτη, έναν Βρετανό στρατιωτικό και έναν Αμερικανό μισθοφόρο να διασχίσουν έφιπποι τη Γη του Πυρός για να ιχνηλατήσουν την πιο ασφαλή διαδρομή για τα κοπάδια του.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ., Παρ., Τετ.: 19.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Λώξη

3
  • Ντοκιμαντέρ

Η Λωξάνδρα Λούκας γίνεται η πρώτη Ελληνίδα επαγγελματίας ηθοποιός με σύνδρομο Down, όταν προσλαμβάνεται από το Εθνικό Θέατρο για να συμμετάσχει στην παράσταση «Φουέντε Οβεχούνα». Σύντομα, οι προκλήσεις του απαιτητικού εγχειρήματος κάνουν την εμφάνισή τους, δοκιμάζοντας τα όριά της.

Προβολές

Αίθουσα 1 Δευτ.: 20.00

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 17.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα

4
  • Δραματική

Μια συνταξιούχος δασκάλα, η οποία μαζεύει λεφτά για να αγοράσει τάφο για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της, πέφτει θύμα τηλεφωνικής απάτης. Απελπισμένη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ., Παρ., Τρ., Τετ.: 19.00/ 21.15

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 19.45

Boy Kills World

1,5
  • Περιπέτεια

Σε μια μετα-αποκαλυπτική, απολυταρχική κοινωνία, ο Μπόι γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της οικογένειάς του από την επικεφαλής του καθεστώτος Χίλντα Βαν Ντερ Κόι. Εκπαιδευόμενος από έναν μυστηριώδη σαμάνο, μετατρέπεται στην απόλυτη φονική μηχανή με μοναδικό στόχο την εκδίκηση.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ., Παρ., Τετ.: 21.30, Δευτ., Τρ. 21.45, Σάβ., Κυρ. 22.00

Υπέροχες Μέρες

3,5
  • Δραματική

Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 20.50

Αίθουσα 2 Δευτ., Τρ.: 19.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα