Η Πειραματική κερνά τα τελευταία "Μπατόν σαλέ"

Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Predator είναι η τελευταία καλεσμένη των ζωντανών συνεντεύξεων σε ελαφριά ατμόσφαιρα τις οποίες συντονίζουν η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη.

Μπατόν σαλέ Θεόφιλος Τσιμάς©

Η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη μαζί με τη Μαρία Φιλίνη μάς καλούν για τελευταία φορά στο σαλόνι του "Μπατόν σαλέ", σε αυτή τη σειρά από "ζωντανές συνεντεύξεις σε ελαφριά ατμόσφαιρα", στις οποίες συνομιλούν με γυναίκες που θαυμάζουν και τους θέτουν μια σειρά από ερωτήσεις για την επαγγελματική τους πορεία, τις επιλογές τους, το πώς αυτές διασταυρώνονται με τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία σε μια προσπάθεια να (μας) τις γνωρίσουν καλύτερα και να συζητήσουν για όλα όσα μας απασχολούν. 

Μετά τις Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, Εύα Στεφανή, Κλειώ Παπαπαντολέοντα, Kassandra El Najjar, αυτήν την Κυριακή 28 Απριλίου καλεσμένη στο "Μπατόν σαλέ" είναι η δημοσιογράφος Ελίζα Τριανταφύλλου, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε κατά λάθος Οικονομική Επιστήμη στην ΑΣΟΕΕ (νυν ΟΠΑ) και κατά τύχη ξεκίνησε το 2004 να εργάζεται ως συντάκτρια του οικονομικού ρεπορτάζ στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Το 2010 δημιούργησε την πρώτη αντιγραφή του αμερικανικού σατιρικού σάιτ "Τhe Onion” στην Ελλάδα. Από το 2019 εργάζεται ως δημοσιογράφος στο ανεξάρτητο μέσο insidestory.gr. Η Ελίζα Τριανταφύλλου ήταν εκείνη που εκπόνησε (μαζί με τους συνεργάτες της) την έρευνα που οδήγησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Predator. Σε guest εμφάνιση η Γωγώ Παπαϊωάννου. Τον συντονισμό αναλαμβάνουν η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη.

Η μουσική σύνθεση του "Μπατόν σαλέ" είναι του Γιώργου Ραμαντάνη και η σκηνογραφική - ενδυματολογική επιμέλεια της Έλενας Σκουλά.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μπατόν σαλέ

  • Performance

Η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη μαζί με τη Μαρία Φιλίνη μάς καλούν σε μια σειρά από «ζωντανές συνεντεύξεις σε ελαφριά ατμόσφαιρα», στις οποίες συνομιλούν με γυναίκες που θαυμάζουν και τους θέτουν μια σειρά από ερωτήσεις για την επαγγελματική τους πορεία, τις επιλογές τους, το πώς αυτές διασταυρώνονται με τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία αλλά και για τις καθημερινές τους συνήθειες σε μια προσπάθεια να (μας) τις γνωρίσουν καλύτερα και να συζητήσουν για όλα όσα μας απασχολούν. Πέντε Κυριακές, πέντε η ώρα το απόγευμα, πέντε γυναίκες καλεσμένες (28/4: Ελίζα Τριανταφύλλου, σε guest εμφάνιση η Γωγώ Παπαϊωάννου). Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για τις γυναικείες εμπειρίες μιας κοινής ζωής που διαπερνά και αγκαλιάζει το ιδιωτικό και το κοινωνικό, το υψηλό και το ευτελές, τα τετριμμένα ερωτήματα της καθημερινότητας και αυτά που εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η κασέτα" θα παίζει για λίγο ακόμη στο Σταθμός

Το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη, το οποίο ανέβασε ο γνώστης του συγγραφικού της σύμπαντος Μάνος Καρατζογιάννης, μετρά τις τελευταίες εμφανίσεις του στο σανίδι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Το "4 + ένα" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είναι μια σπουδή πάνω στα στοιχεία της φύσης (μας)

Το νέο έργο της Κυριακής Νασιούλα είναι μία συνάρτηση χορού και επιστήμης που θα επιτρέψει στα στοιχεία της φύσης να καταλάβουν την αίθουσα της Κεντρικής Σκηνής.

Λευτέρης Γιοβανίδης: "Με τους Τούρκους συναδέλφους μας θέλαμε να μιλήσουμε για τη δύναμη που έχει η τέχνη να ενώνει"

Διαβάστε τι μας είπε ο σκηνοθέτης του σημαντικού εγχειρήματος που φέρνει επί σκηνής Έλληνες και Τούρκους ηθοποιούς στη σπουδαία σαιξπηρική τραγωδία, "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", που έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής (16-19/5) μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις της στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: "Η επικαιρότητα αποδεικνύει ότι η πατριαρχία ακόμα καλά κρατεί"

Στο νέο ανέβασμα του κλασικού έργου του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα "Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" που υπογράφει σκηνοθετικά ο Αλέξανδρος Κοέν, η γνωστή ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη που είδαμε πολύ πρόσφατα και στο "Da" με τον Γρηγόρη Βαλτινό, όπως και στις τηλεοπτικές "Ψυχοκόρες", υποδύεται το ρόλο της οικονόμου στο πλευρό της "Μπερνάρντα" Αιμιλίας Υψηλάντη.

Το "Farewell / Εν τόπω χλοερώ" είναι αφιερωμένο σε όσους δεν θα έρθουν αλλά έστειλαν καρτούλα αλλαγής

Η Βάσια Ατταριάν και η ομάδα Ντουθ επανέρχονται μετά το talk of the town "Nostalgia generation" και μοιράζονται μαζί μας αποκλειστικά ένα σημείωμα με εξαιρετικές αφιερώσεις.

Νέες φωτογραφίες από τη "Γραμμή του ορίζοντος" του Εθνικού

Ρίχνουμε μια ματιά στο σκηνικό σύμπαν της νέας και τελευταίας παράστασης που ετοιμάζει η Πειραματική για φέτος, η οποία παρουσιάζει στη σκηνή το εμβληματικό βιβλίο του Χρήστου Βακαλόπουλου.

"Η Θάλασσα κι ο Γέρος": Ένα νέο έργο με τον Τάσιο Νούσια, σε καλοκαιρινή περιοδεία

Ανακαλύψτε τους σταθμούς της νέας παράστασης που σκηνοθετεί η Μαρλέν Καμίνκσι και που βασίζεται στο αριστούργημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ "Ο γέρος και η θάλασσα".