Πέντε Mexi - style Bowls έρχονται να προστεθούν στο κατάλογο του "Ancho"

Επιλογές για όσους αγαπούν τις spicy γεύσεις, όσους ανήκουν στους πιστούς του Barbacoa και όσους αποφεύγουν το κρέας και τα παράγωγά του.

Ancho

Μια ολοκαίνουρια γευστική αλλά και υγιεινή πρόταση που ακούει στο όνομα Mexi-style bowls, μας συστήνει το αγαπημένο μεξικάνικο food spot "Ancho". Πέντε διαφορετικά Mexi - style Bowls έρχονται να προστεθούν στο κατάλογο του Ancho και να μας χαρίσουν νόστιμες αλλά και ελαφριές προτάσεις, πάντα με μεξικάνικο flair. 

Για όλους τους fajita lovers εκεί έξω, τα Ancho δημιούργησαν το Fajita bowl με καστανό ρύζι, ψητό κοτόπουλο, τυρί Monterey Jack και chipotle mayo και φυσικά όλη την voστιμιά από τα fajita veggies. Παρόμοιας φιλοσοφίας ως προς τα βασικά υλικά, το Barrio bowl κάνει τη διαφορά με καλαμπόκι adobo, μωβ λάχανο και honey & mustard dressing.

Ancho

Αγαπάτε τις spicy γεύσεις; Τότε είστε στο κατάλληλο σημείο καθώς στα "Ancho" θα βρείτε όχι ένα, αλλά δύο spicy bowls για να επιλέξετε! Το hot δίλημμα λοιπόν είναι Chipotle shrimp bowl ή Pollo dorada bowl - το μεν με spicy γαρίδες, pico de gallo και lime & chipotle mayo το δε με chicken asada, chili pepper chutney, nacho strips. Τώρα αν ανήκετε στους πιστούς του Barbacoa, το Crunchy bowl με μεξικάνικο ρύζι, black beans, καλαμπόκι adobo, fajita veggies και nacho strips θα σας αποζημιώσει με τις διαφορετικές υφές του και τη βαθιά νοστιμιά του Barbacoa.

Ancho

Τα "Ancho" δεν αμελούν ποτέ να έχουν και ένα hot new entry για όσους αποφεύγουν το κρέας και τα παράγωγά του - σπεύσατε λοιπόν για το το Chili con soya, με ολόφρεσκο κιμά από σόγια με μυρωδικά και μαύρα φασόλια! Οι νέες προτάσεις δεν σταματούν εδώ καθώς στην κατηγορία σαλάτες, η άρτι αφιχθείσα Caesar Mexicana με mesclun, ψητό κοτόπουλο, καλαμπόκι, Caesar σως, nacho strips & τυρί Monterey Jack είναι must.

Ancho

Εκτός από τα Mexi - style Bowls και τα σταθερά αγαπημένα signature dishes, η γευστική εμπειρία "Ancho" είναι βασισμένη στο ιδιοσυγκρασιακό Do It Yourself concept. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να "χτίσει" το πιάτο του ακριβώς όπως το θέλει, επιλέγοντας βάση της αρεσκείας του, υλικά, και φυσικά σάλτσες που ξεκινούν από ελαφριές και δροσιστικές και φτάνουν μέχρι αρκετά spicy!

Extra tip: Συνοδεύουμε το φαγητό μας με frozen margaritas ή μεξικάνικες μπύρες και δεν παραλείπουμε τα λαχταριστά churros, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα, έτοιμα να βουτηχτούν σε ελαφρώς spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche.

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.