Στο "Lostacos": στο Κουκάκι γίνεται των tacos

Μια πολύχρωμη taqueria βρήκε τη θέση της στη δημοφιλή γειτονιά.

lostacos2

Το πολύχρωμο "Lostacos" άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στο Κουκάκι δίνοντας συνέχεια στο όλο και πιο δυνατό μεξικάνικο αεράκι που φυσά στην Αθήνα. Όπως μαρτυρά και το όνομα του, τα tacos -είτε με μαλακή είτε με τραγανή ζύμη- έχουν την τιμητική τους και προτείνονται σε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορες γεμίσεις: παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου με mayo chipotle και pico de gallo, χοιρινό με λαχανικά σοτέ και chutney πικάντικης πιπεριάς, μοσχαρίσιος κιμάς με σος cheddar, λαχανικά και μαύρα μεξικάνικα φασόλια, μοσχάρι σιγομαγειρεμένο με λαχανικά, τυρί monterey jack, και sour cream. Ορισμένες από αυτές μπορείτε να τις ζητήσετε και με ζύμη burrito ή quesadillas (φωτό), ενώ την εικόνα συμπληρώνουν κι άλλα mex εδέσματα, δροσερές σαλάτες αλλά και veggie πιάτα. Θα τα δοκιμάσετε στους ψηλούς πάγκους και σε κάποια τραπέζια που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο, μαζί με τραγανά churros και κέικ tres leches για γλυκό επίλογο.

Περισσότερες πληροφορίες

Lostacos

Ορλώφ 1, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
28/05/2024

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.