Τη γεύση των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο όμιλος εστιατορίων που κρατά την πρωτοπορία στο γευστικό τερέν του healthy gourmet, θα υπογράφει τις νοστιμιές του μεγάλου project, που περιλαμβάνει 18 καντίνες, 40 VIP σουίτες, open air καφέ, αλλά και εστιατόριο 300ων θέσεων, ανοιχτό καθημερινά.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Μεσογειακές γεύσεις με διεθνείς επιρροές, ανατολίτικες αναφορές και το προσεγμένο healthy άγγιγμα των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, "Αγιά Σοφιά", στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον εστιατορικό όμιλο που γράφει τη δική του ιστορία στο τερέν του healthy gourmet από το 2008, να αναλαμβάνει τις γεύσεις της νέας έδρας της ιστορικής ΠΑΕ. Αγαπημένο εστιατορικό brand των διευθυντικών κύκλων της ΑΕΚ, το "Nice n Easy" επελέγη από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως το εστιατορικό brand που θα εγγυηθεί την αρτιότητα όλων των γευστικών εκφάνσεων του νέου γηπέδου, διατηρώντας τη σύνδεσή του με έννοιες όπως η βιωσιμότητα, το wellness και η εποχικότητα.

Ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ανοιχτό καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα είναι η γευστική ναυαρχίδα του γηπέδου, ενώ ανατολίτικη αύρα θα έχει και το καφέ 300 θέσεων, που θα είναι το σταθερό στέκι αναφοράς των φίλων της ΠΑΕ. Παράλληλα, αρχής γενομένης από τις 5 Αυγούστου με την πρώτη επίσημη σέντρα στο "Αγιά Σοφιά", ο εστιατορικός όμιλος θα παρουσιάσει τις προτάσεις του και στις 18 καντίνες του γηπέδου, τα 7 VIP bars, και τις 40 σουίτες δεκατεσσάρων θέσεων, με snacks και πιάτα που θα κινούνται στη fun λογική του γηπεδικού comfort food.

Γηπεδο ΑΕΚ

Επικεφαλής όλων των γεύσεων του ομίλου, ο Χρήστος Αθανασιάδης θα ηγηθεί και αυτού του project, με τα μενού να είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Θυμίζουμε ότι εκτός των "Nice n easy" σε Κηφισιά, Μύκονο και Κολωνάκι, στο όμιλο ανήκουν το Spala στη Χώρα της Μυκόνου, το all day beach restaurant "SantAnna" στην Παράγκα, το greek mykonian "Μπούμπουλο" στον Πλατύ Γιαλό, το gourmet εστιατόριο "Farm and Sea" στον Καλαφάτη, τα "Ziglee" και "Frankie" στο Κολωνάκι, αλλά και το Exquisite Catering.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.