Η «Γαλιάντρα» της Δελογιάννη ανεβαίνει Κολωνάκι

Ένα pop up για τις γιορτές έχει ήδη βάλει μπρος η «Γαλιάντρα», η καντίνα των Γωγώ Δελογιάννη, Νέλλη Μποφίλιου και Μιχάλη Δημάκου στον Κεραμεικό, ανηφορίζοντας με signature και νέα πιάτα στο «Yoleni’s» του Κολωνακίου.

Η «Γαλιάντρα» της Δελογιάννη ανεβαίνει Κολωνάκι

Ένα από τα σουξέ του περασμένου καλοκαιριού, που εξακολουθεί να συγκεντρώνει τους θαμώνες του κάτω απ’ τις τέντες της ανοιχτής αυλής του όσο το επιτρέπει ο καιρός, η «Γαλιάντρα» της σεφ Γωγούς Δελογιάννη και των Νέλη ΜποφίλιουΜπλε Παπαγάλος») και Μιχάλη Δημάκου ανηφορίζει για Κολωνάκι, για ένα γιορτινό pop-up στον πολυχώρο «Yoleni’s».

Παλιά γνώριμος του χώρου, αφού έχει παρουσιάσει μαθήματα μαγειρικής στο «Yoleni’s», η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στο Κολωνάκι με signature δημιουργίες όπως τα διάσημα κεφτεδάκια της, πλάι σε χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες, ενώ σουξέ της «Γαλιάντρας» σαν τα τραγανά fish n chips, που σερβίρονται πλάι σε σος ταρτάρ, ή τα vegan ριγκατόνι της, με ραγού μανιταριών και πάστα τρούφας, κλειδώνουν τη θέση τους στις επιλογές.

Το μενού όμως, που σερβίρεται καθ’ ολοκληρίαν και μέσω γνωστών υπηρεσιών delivery, συμπληρώνεται από νέα comfort πιάτα όπως οι mafalde με ραγού από μοσχαρίσιο μάγουλο και κρέμα πεκορίνο, αλλά και γενναιόδωρα σάντουιτς, με τηγανητό μπακαλιάρο σε σως ταρτάρ, πορκέτα με ρόκα, μουστάρδα και τουρσί αγγουράκι, ή τηγανητό κοτόπουλο με μαρμελάδα μπέικον και παρμεζάνα, μαζί με ένα ολοκαίνουριο vegan hot dog, με ελεύθερη ζωικών sweet chili mayo και χειροποίητη πίκλα καρότο.

Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο 13.00-22.00, Κυριακή 13.00-18.00

Περισσότερες πληροφορίες

Γαλιάντρα

Γιατράκου 4, πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.