3 ιδέες για γιορτινή ψαροφαγία

Όμορφα στολισμένες σάλες, φρέσκα θαλασσινά καλούδια και αναζωογονητικά αρώματα ιωδίου.

3 ιδέες για γιορτινή ψαροφαγία

«Ρακί Μεζέ»

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το διάσημο απόσταγμα βρίσκει εδώ τον δάσκαλό του με μεζέδες σεταρισμένους σε εξαιρετικά μενού «της παρέας», ενώ ολόφρεσκα ψαρικά από Τζια, Λήμνο, Κύθηρα και Νάξο, καθώς και φρέσκες καραβίδες Χαλκίδας και γαρίδες Αμβρακικού δίνουν το wow-factor τους στα ξύλινα τραπεζάκια του ζεστού και φιλικού μαργαριταριού της Καλλιθέας.

«Ψάριστον»

3 ιδέες για γιορτινή ψαροφαγία - εικόνα 1

Διακοσμημένη με χιούμορ σπαρταριστό όσο και η πρώτη ύλη του, η χαλαρή ψαροταβέρνα του Νέου Ηρακλείου δίνει στίγμα μέσα από σπεσιαλιτέ όπως το «γαρδουμπάκι» χελιού και η θαλασσινή «καρμπονάρα», η πλούσια σούπα Νέας Ορλεάνης είναι ένα πιάτο – εμπειρία, ενώ όστρακα και ψάρια σε στεγνό τηγάνι και άψογη ψησταριά δίνουν τον τόνο.

«Ψαράδες»

3 ιδέες για γιορτινή ψαροφαγία - εικόνα 2

Η μοντέρνα ψαροφαγία έχει τον πρώτο λόγο στην άνετη, γοητευτική σάλα του κλασικού θαλασσινού στεκιού του Παλαιού Φαλήρου, όπου το ρεπερτόριο έχει ως κεντρικό άξονα την ψαριά της ημέρας, εμπλουτισμένη με ευφάνταστες αποδόσεις παραδοσιακών πιάτων όπως το all time favorite παστίτσιο τόνου με μπεσαμέλ ελληνικών τυριών.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψάριστον

Καλαβρύτων 16, Ν. Ηράκλειο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.