Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής - εικόνα 1
Το «Μalabar» στήνει καλοκαιρινό σκηνικό πλάι στην πισίνα

Το «Τhe Margi» μπήκε επίσημα σε καλοκαιρινό ρυθμό. Το μεν «Μalabar» ήδη πήρε τη θέση του πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές προτείνοντας για άλλη μια χρονιά μεσογειακή κουζίνα που χρησιμοποιεί αρκετά υλικά της φάρμας του ξενοδοχείου (λαχανικά, βότανα, φρέσκα αβγά, φρέσκο ανθοτύρι από δικό τους κατσικίσιο γάλα κ.ά.), χωρίς να λείπουν και τα steaks. Το πιο γαστρονομικό και ιδιαίτερα γοητευτικό «Patio», επέστρεψε στην ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή με τα αιθέρια υφάσματα και τους τοίχους στα χρώματα της τερακότας. Στο με μόλις εννιά τραπέζια εστιατόριο που κέρδισε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του τη θέση του στο team των Χρυσών Σκούφων, ο πολύ ταλαντούχος Παναγιώτης Γιακαλής προτείνει και πάλι δύο menu degustation, ένα μεσογειακής κι ένα ελληνικής κατεύθυνσης, υπάρχει δυνατότητα για wine pairing και ένα τρόλεϊ τυριών –δεν τα βλέπουμε και συχνά– αναμένει τους τυρολάτρεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Patio

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.