Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20%

Οι Κυριακές στα εστιατόρια «the Sushi bar» γίνονται για 10 ολόκληρες εβδομάδες το απόλυτο σημείο συνάντησης των Sushi Lovers.

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20%

Οι Κυριακές στα εστιατόρια «the Sushi bar» γίνονται για 10 ολόκληρες εβδομάδες το απόλυτο σημείο συνάντησης των Sushi Lovers.

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Aπό 19 Μαρτίου μέχρι τις 28 Μαΐου, μας δίνεται η ευκαιρία να μυηθούμε στα βαθιά μυστικά του Sushi με 20% έκπτωση.

Πριν από 20 και πλέον χρόνια, το μακρινό 1996, το «the Sushi bar» σύστησε πρώτο στους Αθηναίους στην (άγνωστη) αυθεντική γιαπωνέζικη κουζίνα. Σήμερα, ανοίγει τα «βαριά χαρτιά» του καταλόγου του με την άκρως εντυπωσιακή ποικιλία από 120 πιάτα –εμβληματικά nigiri και sashimi, μια ατέλειωτη σειρά από maki rolls, τα πρωτοποριακά “the Sushi bar burgers”, νηστίσιμα με καλαμάρι, γαρίδες και χταπόδι αλλά και εμπνευσμένα πιάτα από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας, και τα προσφέρει γκρουπαρισμένα ανά είδος κάθε Κυριακή με έκπτωση 20%, για αποκτήσουμε με τον πιο απολαυστικό τρόπο τον τίτλο του απόλυτου “sushi expert”.

Οι 10 Κυριακές για μια αισθαντική μύηση στο sushi:

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 2

19/3 the Sushi bar burger
Η νέα τάση σε έξι λαχταριστά sushi burgers που παντρεύουν τα παραδοσιακά στοιχεία της ιαπωνικής κουζίνας με την κλασική δομή του burger, χρησιμοποιώντας δισκάκια από ρύζι αντί για ψωμάκι! .
26/3 White fish & Tuna Sashimi
Ολόφρεσκα λευκόσαρκα ψάρια & Τόνος, όλα μαστορικά φιλεταρισμένα -αν θες να λέγεσαι sushi lover το sashimi είναι ο απόλυτος τρόπος για τη μύση στον κόσμο του sushi.
2/4 Temaki Sunday – make your own!
Δοκιμάζουμε παραλλαγές σε όλα τα ρολάκια (maki) του καταλόγου (100+), σε χορταστικό χωνάκι από φύκι ή φτιάχνουμε το δικό μας με υλικά της επιλογής μας

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 3

9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού μέχρι γαρίδες "ντυμένες" με crispy noodles.
23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες από φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & θαλασσινά.
30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών επάνω σε ρύζι).
7/5 Sake d​rink​s​ Sunday

Δοκιμάζουμε πρωτότυπα ποτά με Sake (αλκοολούχο ποτό από ρύζι, παραδοσιακό της Ιαπωνίας)

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 4

9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού μέχρι γαρίδες "ντυμένες" με crispy noodles.
23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες από φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & θαλασσινά.
30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών επάνω σε ρύζι).
7/5 Sake d​rink​s​ Sunday
Δοκιμάζουμε πρωτότυπα ποτά με Sake (αλκοολούχο ποτό από ρύζι, παραδοσιακό της Ιαπωνίας)

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 5

Σημαντικό: Εκτός από τη soya sauce που πάντα συνοδεύει πάντα το sushi, ζητάμε την home made sauce του «the Sushi bar» & το φρέσκο, δικό τους τους ginger τουρσί.

Περισσότερα στο www.thesushibar.gr
Κάθε Κυριακή από τις 19/3 έως τις 28/5, 12.30-00.30 στα the Sushi bar Νέου Ψυχικού & Παγκρατίου.
Κρατήσεις (απαραίτητες): 210 67 29 333-4 & 210 75 24 354

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.