«iFeel» στου Ψυρρή

Ένας νέος, προσεγμένος all-day χώρος σερβίρει ελληνομεσογειακά tapas κάτω από τις τέσσερις σουίτες του καινούργιου «Andronis Αthens» στο ιστορικό κέντρο.

«iFeel» στου Ψυρρή

Το «iFeel», η ποιοτική boulangerie του ομίλου «Andronis» στη Σαντορίνη, έχει εδώ και λίγο καιρό ένα all-day αθηναϊκό αδερφάκι στην οδό Καραϊσκάκη στου Ψυρρή, κάτω ακριβώς από τις τέσσερις σουίτες του επίσης ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου «Andronis Athens». Εξωστρεφές, διακοσμημένο σε μοντέρνο βιομηχανικό ύφος μοιάζει όπως το βλέπεις με θεατρική σκήνη –συμβάλλουν σ’ αυτό οι «κουρτίνες» από μαύρα σχοινιά στις δυο του άκρες–, στήνει μίνιμαλ μεταλλικά τραπέζια στο πεζοδρόμιο, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον καφέ, σερβίρει πρωινό (μπουφές και αλα καρτ), ιδιαίτερα σάντουιτς και γλυκά, για να συνεχίσει με κρασί, ποτό και ελληνο-μεσογειακά tapas. Το concept είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, και μέλει να εξελιχθεί. Και στην παρούσα φάση του πάντως, συνιστά μια άλλου τύπου πρόταση για την περιοχή του Ψυρρή.

Περισσότερες πληροφορίες

iFeel

Καραϊσκάκη 33, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.