«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Ήρθε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα.

«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Τελευταία άφιξη στην όλο και περισσότερο γιαπωνεζόφιλη Γλυφάδα, το «Homu» ξεκίνησε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα. Το ξύλο –βλ. χειροποίητοι ξύλινοι πάγκοι με ψηλά stools–, που συνδυάζεται με μέταλλο και γυαλί στο ντεκόρ, αφήνει θερμή εντύπωση, η ανοικτή κουζίνα δίνει επιλογές σε κλασικά maki, nigiri και λίγο πιο «πλούσιες» περιπτώσεις, όπως τα gunkan με καβούρι, σος Philadelphia και μαύρου σκόρδου, κι είναι πράγματι φτηνό. Ένα sushi combo 24 τεμαχίων, ας πούμε, κοστίζει € 22. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με σάκε, μπίρα ή ελληνικό βιολογικό κρασί. Κοκτέιλ προς το παρόν δεν έχει, θα ξεκινήσουν από την άνοιξη, που θα φτιαχτεί ένα εξωτερικό μπαρ στη μεγάλη πρασιά του. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Homu sushi bar

Δημ. Γούναρη 135, Άνω Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.