Follow us

The Box: Γεύμα στο σπίτι με υπογραφή «Πέσκιας»

Η γνωστή εταιρεία catering συνεργάζεται με τον βραβευμένο σεφ για μια έξυπνη εναλλακτική πρόταση έτοιμου φαγητού επιπέδου, που έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να την απολαύσουμε δείπνο με υπογραφή στην άνεση του σπιτιού μας.

The Box: Γεύμα στο σπίτι με υπογραφή «Πέσκιας»

Είστε περισσότεροι από έξι και θέλετε ένα καλό γεύμα στη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού σας; H Different & Different, γνωστή εταιρεία καινοτόμων υπηρεσιών catering, σκέφτηκε να δημιουργήσει το The Box: ένα «πακέτο» γεύματος με πιάτα της επιλογής μας από μια πλούσια λίστα, που υπογράφει ο Χριστόφορος Πέσκιας, καταξιωμένος σεφ με επιτυχίες, περγαμηνές και προσωπικό ύφος εμπνευσμένο από πολλές κουζίνες.

Αυτό το πολύτιμο Box, λοιπόν, θα μας φέρει στο τραπέζι ένα ολοκληρωμένο γεύμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Θα το διαμορφώσουμε μόνοι μας, ή με βάση τις tailor made προτάσεις των «Differents», επιλέγοντας από σαλάτες, αλοιφές, ορεκτικά, κυρίως πιάτα, συνοδευτικά και γλυκά.

The Box: Γεύμα στο σπίτι με υπογραφή «Πέσκιας»
Aπό κλασικά μαγειρευτά μέχρι περίτεχνα σεβίτσε περιλαμβάνει το μενού

Για να πάρετε μια ιδέα της ποικιλίας, στο μενού θα βρείτε 13 σαλάτες, 8 αλοιφές με τα συνοδευτικά τους, 12 ορεκτικά, 30 κυρίως πιάτα συν πιάτα ημέρας, 10 συνοδευτικά και 11 γλυκά. Παράλληλα, η λίστα περιλαμβάνει και έτοιμες θεματικές προτάσεις 6 πιάτων, όπως Mexican night, BBQ night, ή και Asian night, με κόστος που ξεκινά από 180€ για 6 άτομα – δείτε όλες τις επιλογές εδώ.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πίσω από την «Different & Different» βρίσκεται η ζωγράφος Μαργαρίτα Βιτάλη Σαραντοπούλου, που το 2018 απέσπασε το βραβείο «Γυναικείας καινοτομίας - επιχειρηματικής δραστηριότητας», στο «Athens business women forum». Όπως αναφέρει η ίδια, επιλέγει να «βλέπει» το φαγητό ως αισθητικό αντικείμενο, γιατί το φαγητό είναι τέχνη…

Οι παραγγελίες γίνονται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ημερομηνία του γεύματος, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τηλεφωνικά στο 210 6200066, είτε μέσω email στο differentndifferent@gmail.com, ενώ μπορείτε να παραλάβετε το box σας την ημέρα που έχετε ορίσει έως τις 8 μ.μ. από τα γραφεία της εταιρείας (Μάτσα 17, Κηφισιά), ή να αποσταλεί στον χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης, με την αντίστοιχη χρέωση.