Follow us

Ένα μοναδικό gourmet corner στο Attica City Link

Στο κεντρικό Attica της Πανεπιστημίου θα βρίσκουμε πλέον και προϊόντα υψηλής γαστρονομίας, στο νέο κομψό spot της Greek Luxury Products -και σίγουρα αυτός είναι πολύ ενδιαφέρων λόγος να το επισκεφθούμε…

Ένα μοναδικό gourmet corner στο Attica City Link

Είδηση που ενδιαφέρει οποιονδήποτε αναζητά μοναδικές γεύσεις και σπάνια προϊόντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό: το πρώτο gourmet corner της GLP προστέθηκε στη λίστα των brands του πολυτελούς πολυκαταστήματος και αρκεί ν΄ ανεβείς μέχρι τον 5ο όροφο, για να βρεθείς σ΄έναν γευστικό παράδεισο. Η μοναδική “βανίλια Ελάτης”, το σπάνιο μέλι από το Μαίναλο, οι ολόκληρες φράουλες της Παύλιανης confit, οι εκλεκτές καρδιές άγριας αγγινάρας στο λάδι είναι μια μικρή γεύση από τη συλλογή ελληνικών προϊόντων, μαζί με μοναδικές δημιουργίες και επιλογές της Ντίνας Νικολάου.

Ο κομψός χώρος σχεδιάστηκε από τον γνωστό αρχιτέκτονα Τασο Ζέππο και την Zege Architects και δένει απόλυτα με το αντικείμενο. Τα προϊόντα που βρίσκουμε απλά καλύπτουν όλη τη γκάμα των πολυτελών deli.

Η παλέτα των προϊόντων, σην πρώτη σειρά των πολυτελών deli, εντυπωσιάζει. Χαβιάρια σε 8 διαφορετικές ποικιλίες από επιλεγμένες διεθνείς φάρμες, καθώς και “οικολογικό”, από την πρώτη ρωσική φάρμα, φρέσκες τρούφες από Ελλάδα και Ιταλία, επιλεγμένα προϊόντα τρούφας.

Ένα μοναδικό gourmet corner στο Attica City Link

Σε αποκλειστική συνεργασία, όπως μας πληροφορούν, ο ιστορικός οίκος Petrosssian, που το όνομά του είναι συνυφασμένο με την λέξη χαβιάρι, με όλη την σειρά εκλεκτών προϊόντων του, όπως καπνιστούς σολομούς διαφόρων ειδών, αποξηραμένο χαβιάρι, “αποσταγμένο” χαβιάρι, Foie Gras Entier σε βάζα, το ωραιότερο καβούρι Αλάσκας…

Άλλη αποκλειστικότητα, η Confiture Parisienne, master των μαρμελάδων και των spreads, που δημιουργούν στο Παρίσι με τους πιο γνωστούς σεφ στον κόσμο εντυπωσιακούς συνδυασμούς γεύσεων, με highlight τις γεμίσεις των περίφημων γλυκών σε σχήμα φρούτων του διάσημου ζαχαροπλάστη Cedric Grolet. Και οι διάσημες σοκολάτες La Molina από την Ιταλία, οι Rococo, αλλά και οι Choc on Choc από Λονδίνο! Τα διάσημα after dinner καραμελάκια του Harry’s Bar, σε υπέροχες συσκευασίες, ιδανικές για δώρο.

Ακόμα, το Maison Boissier, ο παλαιός γαλλικός οίκος, διάσημος για τα εξαιρετικά του marrons glacés, αλλά και τα περίφημα πέταλα σοκολάτας με λουλούδια και φρούτα.

Θα βρούμε και Jamon pata negra από την “Extrem Jamon”, μία από τις πιο διάσημες εταιρείες στο είδος, από την Εξτραμαδούρα, με σειρά μοναδικών προϊόντων σε εξαιρετικές συσκευασίες δώρου, που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Από την ίδια περιοχή, η μοναδική φάρμα “ηθικής εκτροφής” χηνών στον κόσμο, με ηθικό Foie Gras, rilletes, jamon χήνας. Όλα μοναδικά προϊόντα, που θα συμπληρώσουν ένα γαστρονομικό μικρό ή μεγάλο δείπνο, αλλά θα εντυπωσιάσουν και σαν δώρα.

Να μην παραλείψουμε τα ειδικά αξεσουάρ για το πολύτιμο χαβιάρι και την τρούφα: χαβιαριέρες γνωστών οίκων, κουτάλια από φίλντισι και κόφτες τρούφας.

Οι επιλογές σας συσκευάζονται σε ιδιαίτερης αισθητικής καλάθια δώρου και μπορούν να συμπληρωθούν με ιταλικό Prosseco, τα περίφημα Rosemary Water Botanicals από τους Βασιλικούς Βρετανικούς κήπους του Λονδίνου νερά με herbal infusions, τα βιολογικά κρασιά του αμπελώνα του Navarino Vineyards…

Η GLP προσφέρει, ακόμα, εξειδικευμένες υπηρεσίες catering σε συνεργασία με γνωστούς σεφ.

Attica City Link, τηλ. +30 210 3647643