Follow us

Πρώτη θέση παγκοσμίως στο ελαιόλαδο Magestic Blend evoo

Πολύ συχνές οι βραβεύσεις ελληνικών ε.π. ελαιολάδων τελευταία και αυτό δείχνει την άνοδο της ποιότητας και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το προϊόν από πολλούς πλέον ελαιοπαραγωγούς…

Πρώτη θέση παγκοσμίως στο ελαιόλαδο Magestic Blend evoo

Πρόσφατα, ένα ελληνικό ε.π. ελαιόλαδο (των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στη Λακωνία) κατέκτησε την πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των Flavored Olive Oils, στο διεθνώς αναγνωρισμένο EVOO World Ranking. Για τη συγκεκριμένη κατάταξη, ελήφθησαν υπ’ όψιν 28 διεθνείς διαγωνισμοί απ’ όλο τον κόσμο, στο σύνολο των οποίων εξετάστηκαν από ειδικούς γευσιγνώστες 9522 δείγματα ε.π. ελαιολάδων για το 2018, προερχόμενα από 30 χώρες.

Το Majestic Blend Evoo Limited edition των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου είναι ένα φυσικά αρωματισμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Προέρχεται από τον συνδυασμό τριών ποικιλιών ελιάς (Κορωνέικη, Καλαμών, Κουτσουροελιά), που δίνει γευστική αρμονία και ισορροπία, με φυσική προσθήκη λεμονόχορτου και εστραγκόν. Είναι άθερμο, φυσικής καθίζησης τριών μηνών. Κυκλοφορεί σε ειδική γυάλινη φιάλη ελαιόλαδου των 250 ml, με ειδική ρύθμιση ροής λαδιού, καθώς αρκεί μόνο μια μικρή ποσότητα για να δώσει άρωμα και ένταση γεύσης, όπου προστεθεί.

(Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, Σκούρα Σπάρτης, Λακωνία, 27310 81118.)