Follow us

Τρεις Nespresso με άρωμα από Παρίσι

Στο mood της εποχής, με λίγο από Παρίσι, μας μεταφέρουν οι τρεις νέες γεύσεις, που ήδη βρίσκονται στα ράφια των Nespresso boutiques και αποτελούν τη φετινή γιορτινή limited edition…

Τρεις Nespresso με άρωμα από Παρίσι

Ένα φλιτζάνι καφές είναι ο πιο απλός και καθημερινός τρόπος να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Και είναι εντυπωσιακό το πώς η απόλαυση αυτή σε μεταφέρει κάθε φορά σε μια ατμόσφαιρα ανάλογη με το άρωμα και τη γεύση του φλιτζανιού σου.
Η φετινή γιορτινή limited edition Festive έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εμπνέεται από παριζιάνικα γλυκά σαν το μακαρόν και την πραλίνα, αλλά και έναν αυθεντικό σε γεύση καφέ, για να σε μεταφέρει σε παριζιάνικο καφέ -ή όπου αλλού θέλεις.

Τρεις Nespresso με άρωμα από Παρίσι

Το άλλο highlight της σειράς Festive είναι η συνεργασία με τη διάσημη αρχιτέκτονα και διακοσμήτρια India Mahdavi, η οποία, εκτός από τη συσκευασία των καφέδων, σχεδίασε και το νέο σετ φλιτζανιών και επιμελήθηκε την καμπάνια της σειράς. Το σετ φλιτζανιών Origin Collection αντλεί έμπνευση από το σχήμα του ακατέργαστου κόκκου καφέ και έχει σχεδιαστεί με τρόπο, που να δίνει φυσική αίσθηση στο κράτημα. Με στρογγυλεμένες γωνίες και μια πινελιά πολυτέλειας, αντιπροσωπεύει το στυλ της Mahdavi. Η μόνιμη σειρά κυκλοφορεί σε τέσσερα μεγέθη, Espresso (80ml), Lungo (180ml), Gran Lungo (270ml) και Coffee Mug (390ml) και περιλαμβάνει δίσκο σερβιρίσματος.

H Mahdavi αναφέρει σχετικά με την έμπνευσή της: “στόχος μου ήταν να φέρω μια ονειρική διάσταση στον κόσμο της Nespresso, μέσα στον οποίο οι νέες κάψουλες επιπλέουν σαν γλυκά σύννεφα στον ουρανό. Αυτά τα σχέδια θυμίζουν κάτι από παιδική ηλικία. Η Nespresso, με αυτές τις ποικιλίες καταφέρνει να «μιλήσει» με όλες τις αισθήσεις, από την όραση και την αφή ως την οσμή, μέσα από γλυκά αρώματα…”

Δυο γεύσεις, λοιπόν, που μας μεταφέρουν σε γαλλικό ζαχαροπλαστείο αλλά και μια αυθεντική γεύση καφέ, γι αυτούς που δεν δέχονται “παρεμβολές”:
Νespresso Variations Macaron – ένας αρμονικός συνδυασμός από νότες δημητριακών και γλυκιά γεύση αμυγδάλου, με έμπνευση από τα διάσημα γαλλικά μακαρόν. Ένταση: 6
Nespresso Variations Praline – ο αρωματικός espresso που συνδυάζει την πληρότητα της βάσης του Livanto με τη γεύση καβουρδισμένου φουντουκιού και τη γλυκύτητα της καραμέλας. Αρμονικό χαρμάνι που θυμίζει επιδόρπιο πραλίνας. Ένταση: 6
Nespresso Paris Black – μοναδικός Espresso, που συνδυάζει νότες δημητριακών και ξηρών καρπών με πικάντικους και ξυλώδεις τόνους. Ένταση: 9

Οι ποικιλίες και τα αξεσουάρ θα διατίθενται μέσω των Nespresso Boutiques, μέσω παραγγελιών στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso, online στο www.nespresso.com, καθώς επίσης και μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά.