Υλικά
Υλικά (για 3-4 άτομα)
1 μέτριο κοτόπουλο
1 Κ.σ. μαγιονέζα χωρίς τον κρόκο
1 μικρό βαζάκι μαύρο χαβιάρι
Αγγούρι, κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια (julienne)
Παρασκευή
Βράζουμε το κοτόπουλο.
Αφαιρούμε την πέτσα και το μαδάμε.
Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με το αγγούρι.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα, χτυπώντας στο μπλέντερ τη μαγιονέζα, μαζί με 1 κ.σ λεμόνι, 1 κ.σ, λάδι και 1 μεζούρα βότκα.
Αν θέλουμε, προσθέτουμε το χαβιάρι στη σάλτσα, ή το ρίχνουμε ολόκληρο πάνω από την κοτοσαλάτα.