Υλικά
Υλικά (για 2 άτομα)
2 ντομάτες για σαλάτα
2 κλαδάκια κρίταμο Τήνου *
1 αγγούρι. 6 ελιές Καλαμών 80 γρ. φέτα Ηπείρου
1/2 κρεμμύδι.
1 πιπεριά πράσινη
1 καρβελάκι 1/2 κιλού Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
* (Το κρίταμο -Λιοστρόφι-, οι ροβιές ελιές, n φέτα -Καράλης- και το καρβελάκι, μόνο από το Μπακάλικο).
Παρασκευή
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά.
Κόβουμε την κορυφή από το καρβελάκι (σαν καπελάκι) και αδειάζουμε την ψίχα.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα λαχανικά, τις ελιές και το κρίταμο (χοντροκομμένο), τα περιχύνουμε με λάδι, προσθέτουμε αλάτι και τα ανακατεύουμε ελαφρά.
Αδειάζουμε τη σαλάτα στο καρβελάκι, προσθέτουμε τη φέτα και σκεπάζουμε με το καπελάκι του καρβελιού.