Υλικά
Υλικά (για 12 μερίδες)
1 κιλό πατάτες κομμένες σε στρογγυλές φέτες
1/2 κιλού κρέας καβουριού
4 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1/2 φλιτζ. λάδι κοκκοφοίνικα
1/2 1I κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 φλιτζ. φρέσκος κορίανδρος, ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζ. παρμεζάνα
Λίγο αλατοπίπερο
Λίγο βούτυρο
Παρασκευή
Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον κορίανδρο στο λάδι κοκκοφοίνικα, μέχρι να μαλακώσουν.
Βουτυρώνουμε ένα ζεστό Pyrex.
Στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια φέτες πατάτας, στρώνουμε πάνω τους τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον κορίανδρο, τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια το κρέας του καβουριού και βάζουμε από πάνω πατάτες.
Ρίχνουμε παντού την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και λίγο αλατοπίπερο.
Ψήνουμε στο φούρνο, στους 180°C για μια ώρα.