Υλικά
115 γρ. λεπτοτριμμένη παρμεζάνα (8-10 κομμάτια),Υλικά
8-10 μεσαίες γαρίδες
Εκτέλεση
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε σε λεπτή στρώση κυκλάκια από την τριμμένη παρμεζάνα, αφήνοντας ένα διάστημα 5-6 εκατοστών μεταξύ τους.
Τα ψήνουμε για 5-7 λεπτά μέχρι το τυρί να κάνει φυσαλίδες.
Τα βγάζουμε από το φούρνο για 30 δευτερόλεπτα και με μια μεταλλική σπάτουλα και τα περνάμε με έναν πλάστη για να πάρουν οβάλ σχήμα.
Αλευρώνουμε ελάχιστα τις γαρίδες και τους ρίχνουμε αλάτι, πάπρικα και τις σωτάρουμε για λίγο σε πολύ καυτή φωτιά.