Follow us

Κράκερς παρμεζάνας με γαρίδες σωτέ

Κράκερς παρμεζάνας με γαρίδες σωτέ

Υλικά

Υλικά

115 γρ. λεπτοτριμμένη παρμεζάνα (8-10 κομμάτια),

8-10 μεσαίες γαρίδες

Εκτέλεση

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε σε λεπτή στρώση κυκλάκια από την τριμμένη παρμεζάνα, αφήνοντας ένα διάστημα 5-6 εκατοστών μεταξύ τους.



Τα ψήνουμε για 5-7 λεπτά μέχρι το τυρί να κάνει φυσαλίδες.



Τα βγάζουμε από το φούρνο για 30 δευτερόλεπτα και με μια μεταλλική σπάτουλα και τα περνάμε με έναν πλάστη για να πάρουν οβάλ σχήμα.



Αλευρώνουμε ελάχιστα τις γαρίδες και τους ρίχνουμε αλάτι, πάπρικα και τις σωτάρουμε για λίγο σε πολύ καυτή φωτιά.

Τα ψήνουμε για 5-7 λεπτά μέχρι το τυρί να κάνει φυσαλίδες.

Τα βγάζουμε από το φούρνο για 30 δευτερόλεπτα και με μια μεταλλική σπάτουλα και τα περνάμε με έναν πλάστη για να πάρουν οβάλ σχήμα.

Αλευρώνουμε ελάχιστα τις γαρίδες και τους ρίχνουμε αλάτι, πάπρικα και τις σωτάρουμε για λίγο σε πολύ καυτή φωτιά.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.