Υλικά
Υλικά
1 χταπόδι ψητό (περίπου 1 κιλό)
4 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά κόκκινη
Ελαιόλαδο
Ξίδι βαλσάμικο
Παρασκευή
Κόβουμε το ψητό χταπόδι σε λεπτές λωρίδες.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, καθώς και το πράσινο μέρος τους.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες.
Αναμιγνύουμε τα παραπάνω υλικά σε ένα σκεύος και προσθέτουμε ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο.
Αφήνουμε να μαριναριστούν για 12 ώρες.