Υλικά
Υλικά
Mussel pop-ups
10 μύδια με το κέλυφος
40 γρ. χτένια
10 γρ. φινόκιο ψιλοκομμένο
5 ml ελαιόλαδο
40 γρ. μάγκο, κομμένο σε μικρούς κύβους
2 φύλλα ρόκα, ψιλοκομμένα
2 ml χυμός λεμονιού
2 ml χυμός πορτοκαλιού
1 passion fruit
Αλάτι, πιπέρι
Rum martini passion
1 δόση triple sec
1 δόση άσπρη τεκίλα
1 δόση τζιν
1 δόση σκούρο ρούμι
1 δόση χυμός λεμονιού
1 δόση χυμός λάιμ
Παρασκευές
Mussel pop-ups
Αχνίζουμε τα μύδια, βγάζουμε το κρέας τους και κρατάμε τα κελύφη.
Σοτάρουμε το κρέας των μυδιών μαζί με τα χτένια στο ελαιόλαδο.
Τα χοντροκόβουμε και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Γεμίζουμε με το μίγμα τα δέκα κελύφη από τα μύδια και τα κλείνουμε με μικρά μανταλάκια.
Όταν τα σερβίρουμε, βγάζουμε τα μανταλάκια και τα μύδια ανοίγουν απότομα.
Rum martini passion
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και χτυπάμε για 3 δευτερόλεπτα.
Σερβίρουμε σε ποτήρι για μαρτίνι.