Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό χοιρινά spare ribs
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
200 γρ. μέλι
2 κ.σ. τζίντζερ, τριμμένο
2 ποτήρια σναπς τεκίλα
Χυμός από 4 λάιμ (ή από 4 λεμόνια)
2 κρεμμύδια (κομμένα στη μέση, με τη φλούδα, και ψημένα στη σχάρα)
1 μήλο (με τη φλούδα, ψημένο στη σχάρα)
Λίγο λάδι
1 κ.σ. μουστάρδα-σκόνη
Παρασκευή
Πλένουμε τα spare ribs, τα τεμαχίζουμε και τα αλείφουμε με το μέλι Σε μια λεκάνη χτυπάμε με ένα σύρμα το λάδι, το χυμό λάιμ, την τεκίλα, το τζίντζερ, το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε μέσα τα ribs, το μήλο και το κρεμμύδι, και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 12 ώρες.
Τα βγάζουμε και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (γκριλ), αλείφοντας τα κατά διαστήματα με το ζουμί.
Πλένουμε τα spare ribs, τα τεμαχίζουμε και τα αλείφουμε με το μέλι Σε μια λεκάνη χτυπάμε με ένα σύρμα το λάδι, το χυμό λάιμ, την τεκίλα, το τζίντζερ, το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε μέσα τα ribs, το μήλο και το κρεμμύδι, και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 12 ώρες.
Τα βγάζουμε και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (γκριλ), αλείφοντας τα κατά διαστήματα με το ζουμί.