Υλικά
100 γρ. ταραμάΥλικά για 4 άτομα
4-5 φέτες ξερό ψωμί μουλιασμένο και στραγγισμένο
4 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
4-5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 κουτ. σούπας λάδι
Πιπέρι
Αλεύρι και λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σοτάρετε τα κρεμμυδάκια στο λάδι, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν, τα ενώνετε με τα υπόλοιπα υλικά και πλάθετε κεφτέδες με το μείγμα.
Τους αφήνετε για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν προτού τους τηγανίσετε.
Τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε στο λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τους αφήνετε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι του τηγανίσματος.