Υλικά
Έτοιμη ζύμη για πίτσαΥλικά
60-80 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
60-80 γρ. καπνιστό τυρί
Αγκιναράκια σε ελαιόλαδο
2 πράσα (το άσπρο τμήμα πλυμένο και κομμένο σε φέτες)
Μερικά φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε μεγάλα κομμάτια)
Μερικά φύλλα μέντας
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Απλώνουμε τη ζύμη σε ταψί.
Στρώνουμε πάνω της το τυρί και από πάνω μοιράζουμε τα αγκιναράκια, τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και τη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (200° C) για 20 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε την πίτσα, την κόβουμε σε κομμάτια, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε σε κάθε κομμάτι ένα φύλλο μέντας.