Follow us

Λαζάνια με ρέγγα και αμύγδαλα

Λαζάνια με ρέγγα και αμύγδαλα

Υλικά

Υλικά

500 γρ. λαζάνια

1 ρέγγα αβγομένη

1 φούχτα ωμά αμύγδαλα με τη φλούδα τους

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Βγάζουμε το δέρμα και τα κόκκαλα από τη ρέγγα και αφαιρούμε προσεκτικά το αβγό.

Τα κόβουμε όλα προσεκτικά σε κυβάκια.

Σπάμε ελαφρά τα αμύγδαλα.

Βράζουμε και σουρώνουμε τα λαζάνια Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κομματάκια της ρέγγας με το αμύγδαλο ανακατεύοντας συχνά για 4 λεπτά.

Μόλις πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα λαζάνια, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και τα αβγά της ρέγγας, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

*Η συνταγή είναι της Άννας Πασσά, από το "Ουζερί του Λάκη".

Επίσης...

Τορτελίνια με Σπανάκι

Η συνταγή για θαυμάσια τορτελίνια με σπανάκι.

Κανελόνια με Κιμά

Η πιο αυθεντική συνταγή που θα βρεις για κανελόνια με κιμά.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Φαρφάλες με Πέστο, Μελιτζάνες και Αρακά

Πώς θα φτιάξεις φαρφάλες με πέστο, μελιτζάνες και αρακά.

Στριφτάρια µε Τραχανά

Πώς θα φτιάξεις στριφτάρια με τραχανά.

Πένες µε Καρύδια και Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις πένες με καρύδια και πατάτες.

Μακαρόνια µε Πάστα Ελιάς και Σουσάµι

Η συνταγή για μακαρόνια µε πάστα ελιάς και σουσάµι.

Κανελόνια με Σπανάκι

Η συνταγή για κανελόνια με σπανάκι.

Κοτόπουλο µε Μπαχαρικά και Αρωµατικά, µε Μακαρόνια

Η συνταγή για κοτόπουλο με µπαχαρικά και αρωµατικά, µε µακαρόνια.

Ελαφρύ Σουφλέ με Πένες και Γαλοπούλα

Υπάρχει όμως τρόπος να μαγειρέψουμε ένα σουφλέ ζυμαρικών πολύ πιο ελαφρά, με λιγότερες θερμίδες αλλά όλη τη γεύση.

Εύκολο Μακαρονάκι Ογκρατέν

Κιμάς, λαχανικά και τυριά σε ένα υπέροχο γκρατέν, που έχει όλα όσα αγαπάμε.

Μακαρονάδα με Θαλασσινά στα Γρήγορα

Πώς θα φτιάξεις μία μακαρονάδα με θαλασσινά στα γρήγορα.

Κους Κους Κοκκινιστό

Πώς θα φτιάξεις κοκκινιστό κους κους.