Λαζάνια με ρέγγα και αμύγδαλα

Συνταγή

Λαζάνια με ρέγγα και αμύγδαλα
Υλικά

500 γρ. λαζάνια
1 ρέγγα αβγομένη
1 φούχτα ωμά αμύγδαλα με τη φλούδα τους
Ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Βγάζουμε το δέρμα και τα κόκκαλα από τη ρέγγα και αφαιρούμε προσεκτικά το αβγό. Τα κόβουμε όλα προσεκτικά σε κυβάκια. Σπάμε ελαφρά τα αμύγδαλα. Βράζουμε και σουρώνουμε τα λαζάνια Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κομματάκια της ρέγγας με το αμύγδαλο ανακατεύοντας συχνά για 4 λεπτά. Μόλις πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα λαζάνια, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και τα αβγά της ρέγγας, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

*Η συνταγή είναι της Άννας Πασσά, από το "Ουζερί του Λάκη".


Γλυκό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος