Follow us

Κροκέτες μπακαλιάρου από τον Alain Parodi (Hytra)

Κροκέτες μπακαλιάρου από τον Alain Parodi (Hytra)

Υλικά

Υλικά για 4 άτομα

1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος

Mία σκελίδα σκόρδο

Eλαιόλαδο

Kουρκούτι για τεμπούρα

1 φιλέτο φρέσκου μπακαλιάρου

½ φιλέτο παστού ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου

1 λίτρο φρέσκο γάλα

300 γρ. βρασμένες πατάτες

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ψάρια στο γάλα και τα σουρώνουμε.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με πιρούνι με το ψάρι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το σκόρδο χτυπημένο και το ελαιόλαδο.

Πλάθουμε τις κροκέτες σαν μπαλάκια, τις περνάμε από το κουρκούτι τεμπούρας και τις τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι.



Tip
Κλείστε το μάτι στα παιδικά σας χρόνια και την ώρα που η κροκέτα βγαίνει ζεστή από το τηγάνι βουτήξτε τη στη ζάχαρη και δοκιμάστε την.

Αξίζει!

TipΚλείστε το μάτι στα παιδικά σας χρόνια και την ώρα που η κροκέτα βγαίνει ζεστή από το τηγάνι βουτήξτε τη στη ζάχαρη και δοκιμάστε την. Αξίζει!

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.