Υλικά
Υλικά (για 2 άτομα)
200 γρ. κοτόπουλο-μπούτι χωρίς κόκαλα
50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. ξίδι
2 γρ. τσίλι
5-10 γρ. κύμινο
Garam masala (κάρδαμο, πιπέρι και άλλα μπαχαρικά)
1 κ.σ. τζίντζερ πολτός
1 κ.σ. σκόρδο πολτός
1 γρ. κύμινο
Αλάτι κατά βούληση
Παρασκευή
Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το αλάτι, το ξίδι, το σκόρδο, τπν πιπερόριζα και λίγο τσίλι, και το αφήνουμε για 8 με 10 ώρες στο ψυγείο.
Το κοτόπουλο θα απορροφήσει τα μπαχαρικά και θα γίνει μαλακό.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κοτόπουλο στο γιαούρτι, το κύμινο, το garam masala, το αλάτι, και τα άλλα ινδικά μπαχαρικά, και το βάζουμε πάλι για 2 με 3 ώρες στο ψυγείο.
Περνάμε το κοτόπουλο στα σουβλάκια και τα ψήνουμε στα κάρβουνα.
Σερβίρουμε με σάλτσα γιαουρτιού/δυόσμου.