banner
banner
banner
banner

Γλυκοπατάτες ψητές

Συνταγή

Γλυκοπατάτες ψητές
Υλικά (για 6 άτομα)

1 κιλό γλυκοπατάτες
Αλάτι

banner
Παρασκευή

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Τυλίγουμε κάθε πατάτα σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 1 ώρα (το πιρούνι να βυθίζεται μέσα τους χωρίς αντίσταση). Τις βγάζουμε από το φούρνο και τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Τις ξετυλίγουμε, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε χοντρές φέτες 2,5 εκ., πασπαλίζουμε με αλάτι και τις σερβίρουμε με κάθε ceviche.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος