Υλικά
Υλικά
1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury
6 γαρίδες αποφλοιωμένες Νο 2
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
50 ml ζωμός αστακού ή ψαριού
200 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
100 γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια
30 γρ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
5 ντοματίνια
1 ματσάκι ρόκα
20 ml λάδι
20 ml ούζο
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Σε ένα τηγάνι με λάδι σοτάρουμε τις γαρίδες με το σκόρδο και το κρεμμυδάκι.
Σβήνουμε με ούζο και ζωμό (αστακού ή ψαριού) και συνεχίζουμε το βράσιμο για 2 λεπτά.
Ρίχνουμε το μίγμα στην πίτσα, προσθέτουμε τις ντομάτες, τη φέτα, και ψήνουμε σε φούρνο.
Βγάζουμε την πίτσα και γαρνίρουμε με ντοματίνια και ρόκα.
Ένα από τα πιο κλασικά παρεΐστικα ελληνικά πιάτα φεύγει από το σαγανάκι και προσγειώνεται στην πίτσα.