Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
400 γρ. πολύ φρέσκου σολομού, σε μια χοντρή φέτα
1 λεμόνι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. άνηθος
για τη σάλτσα:
100ml γιαούρτι πλήρες
1/2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
αλάτι, φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι
Παρασκευή
Με ένα κοφτερό μαχαίρι φιλετάρουμε τη φέτα του ψαριού σε πολύ λεπτά φετάκια.
Στύβουμε το λεμόνι και φιλτράρουμε το χυμό.
Τοποθετούμε τις φέτες του ψαριού απλωτά σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι από μύλο.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 15'-20'.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού: ανακατεύουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε ελαφρά με πιρούνι.
Σερβίρουμε το ψάρι περιχυμένο με τη σάλτσα και πασπαλισμένο με τον άνηθο.