Follow us

Απόλαυση με πράσινο τσάι

Όλα τα είδη του τσαγιού έχουν τη χάρη τους, αλλά το πράσινο έχει εκείνη την ελαφράδα που λειτουργεί επάνω σου σαν ψυχοθεραπευτική κάθαρση.

Απόλαυση με πράσινο τσάι

Επειδή υπόκειται σε ελάχιστη οξείδωση, γι’ αυτό και μένουν σχεδόν άθικτες οι πολύτιμες ουσίες που βρίσκονται στα φύλλα του, όπως οι πολυφαινόλες, ισχυρά και πολύτιμα αντιοξειδωτικά. Εκτός αυτών, βέβαια, η νοστιμιά και η γοητεία που μας ασκεί το πράσινο τσάι οφείλεται και στην πολύ δυνατή umami προσωπικότητά του: περιέχει 668 ολόκληρες μονάδες γλουταμινικού οξέως ανά 100 γρ. Εκτός από σκέτο, σε πολλές παραλλαγές όμως, είναι πολύ απολαυστικό και το πράσινο αρωματισμένο με γιασεμί. Δ.Α.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;