#metrorama a project by athinorama

"Titania": Με την πατίνα του κλασικού και αγαπημένου

Πανεπιστήμιο

Ένα ολόκληρο κεφάλαιο από μόνο του και σημείο αναφοράς της αθηναϊκής φιλοξενίας, το Titania δεν χρειάζεται συστάσεις. Συνδυάζοντας την πολυτελή διαμονή με την αίγλη της διαχρονικής κομψότητας και τη γαστρονομία με το fine drinking, το ξενοδοχείο- ορόσημο του Ιστορικού Τριγώνου προσφέρει όλες τις σύγχρονες παροχές, σε απόσταση περιπάτου από τη ζωή της πόλης. Δίπλα στο Μετρό Πανεπιστήμιο σε μία από τις ομορφότερες και πιο δυναμικές γειτονιές της πόλης ανάμεσα στις πλατείες Συντάγματος και Ομόνοιας, έγινε από την πρώτη στιγμή ένας προορισμός για τους επισκέπτες της πόλης αλλά και τους κατοίκους της.


Το πολύ chic ντιζάιν, που δένει αρμονικά το διαχρονικό με το σύγχρονο, βρίσκει την πλήρη έκφρασή του στα πολύ κομψά δωμάτια και τις σουίτες, αλλά και στο χαρακτηριστικά μεγαλοπρεπές του lobby. Για περισσότερα από σαράντα χρόνια, προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και φινέτσα στον υπερθετικό βαθμό, αποτελώντας ένα πραγματικό place to be για τους επισκέπτες του.

Βέβαια, ένα από τα πιο κλασικά σημεία συνάντησης των Αθηναίων αλλά και επισκεπτών δεν είναι άλλο από το εστιατόριο Olive Garden στον ενδέκατο όροφο, με το ασυναγώνιστο κάδρο της Ακρόπολης να γίνεται το ιδανικό σκηνικό για την υψηλών προδιαγραφών ελληνική κουζίνα. Προσεχτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα, συναντούν το ασυναγώνιστο πανόραμα προς κάθε πλευρά του αθηναϊκού ορίζοντα, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι με ελληνικότητα και υψηλών επιδόσεων γαστριμαργική δουλειά.

Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 2103326000, www.titania.gr, FΒ: titaniahotelathens