#metrorama a project by athinorama

"Clair de Lune’’: Με το βλέμμα στον αττικό ορίζοντα και στο πιάτο

Μεταξουργείο

Από τη φοβερή βεράντα του σκαρφαλωμένου στον 7ο όροφο Clair de Lune απολαμβάνεις το ασυναγώνιστο πανόραμα προς κάθε πλευρά του αθηναϊκού ορίζοντα, με την φωτισμένη Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο. Όσο το εστιατόριο του ξενοδοχείου Novotel Athens κοιτάει την πόλη στα μάτια θυμίζοντάς μας πόσο γοητευτική μπορεί να γίνει η πρωτεύουσα, τόσο η γαστριμαργική ευδαιμονία περισσεύει στο στιλάτο χώρο του.  

Εξάλλου οι έννοιες φαγητό και θεαματική βίστα είναι αγαπημένοι συνοδοιπόροι στο Clair de Lune με σημείο αιχμής την απολαυστική και cool γαστρονομική εμπειρία με θέα. Υπηρετώντας την comfort κουζίνα με ελληνικές αφετηρίες και διεθνείς προσλαμβάνουσες, το σφιχτό μενού δίνει τόνο με τα γεμάτα οικειότητα ζυμαρικά, που εμπλουτίζονται με χορτοφαγικές αλλά και gluten free επιλογές. Must taste τα φιλετάκια κοτόπουλο που συνοδεύονται επάξια από την ξεχωριστή σάλτσα με γάλα καρύδας και φουντούκια, ενώ δυνατά χαρτιά της κουζίνας παραμένουν τα πιάτα της ημέρας που εναλλάσσονται με βάση την εποχικότητα.

Δεν είναι κοινό μυστικό πως το Clair de Lune παρουσιάζει μια έξοχη επιλογή στο κέντρο της πόλης για χαλαρές καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, ωστόσο πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν πως είναι family friendly, με ειδικά διαμορφωμένο μενού για τα παιδιά. Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο του ξενοδοχείου, ενώ βρίσκεται δυο βήματα  από την στάση του μετρό Μεταξουργείο.

Βόδα 4-6, 10439 Αθήνα, 2108200700,  www.novotelathens.gr

FB:   Novotel Athenes