#metrorama a project by athinorama

HolyWood Stage: Από εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά κέντρα της πόλης.

Άγιος Δημήτριος / Αλέξανδρος Παναγούλης

Η μουσική σκηνή της  Λεωφόρου Βουλιαγμένης στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου και παραγωγής επίπλων στην Αθήνα, ανάμεσα στις δύο στάσεις μετρό "Δάφνη" και "Άγιος Δημήτριος". Η πλούσια, δεκαετής ιστορία του χώρου, ο πολυσυλλεκτικός συναυλιακός προγραμματισμός που ενημερώνεται τακτικά και η  παρεΐστικη ατμόσφαιρα συνθέτουν μια εναλακτική πρόταση διασκέδασης για όλους τους μουσικόφιλους και τους εραστές των τεχνών & του πολιτισμού.

Το "HolyWood Stage" ως πολυχώρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας δίνει έμφαση στην στήριξη και προαγωγή της παιδείας, του πολιτισμού και των τεχνών. Στηρίζει την  ανάδειξη νέων καλλιτεχνών από διαφορετικά μουσικά είδη και στιλ, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις ζωντανές εμφανίσεις και τη δισκογραφία αλλά και στις συναυλίες ήδη γνωστών, αγαπημένων προσώπων και σχημάτων. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει συστήσει νέους μουσικούς της εγχώριας σκηνής μέσα από τις ζωντανές παρουσιάσεις δίσκων που διοργανώνει συχνά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την εξαιρετική ακουστική του χώρου, στην ομάδα του HolyWood συμμετέχουν κορυφαίοι ηχολήπτες, που δουλεύουν για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.  Βασικές αρχές των ανθρώπων του " Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας " είναι ο σεβασμός, η ελεύθερη έκφραση, η προσβασιμότητα και η συλλογικότητα. Στον πολυχώρο του  "HolyWood Stage" υπάρχει ράμπα για αμαξίδιο, καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η φιλόξενη μουσική σκηνή θα υποδεχτεί μια σειρά από ενδιαφέρουσες συναυλίες: την αρχή κάνουν ο Μάνος Αγγελάκης & Κυλιόμενη Λήθη στις 26 Μαίου, ενώ την επομένη (27/5, η Μυρσίνη Δόξα με τον ηθοποιό Νίκο Βατικιώτη, τον Κύριλλο Διαμαντίδη και την Πατρίτσια Τόσκα θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση "Βράδυ Σαββάτου". Ο Ιούνιος θα συνεχιστεί με την φιλανθρωπική βραδιά ''Τραγουδάμε για την μικρή Αρτεμις'' (2/6), όπως και με τις δυναμικες εμφανίσεις των Ocean’s Edge (6/6), και Lab of Rawk (22/6).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του HolyWood Stage.